Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Założyłam konto na portalu randkowym i faceci chcą ode mnie tylko seksu ehh

Polecane posty

Gość gość

Pokazać wam jakie wiadomosci dostaje ? - hej, co tam ? - Hej, Może się poznamy? - Podobasz mi sie chetnie poznam,zapraszam - Hej Fajne foty. Szukam dziewczyny na dyskretny uklad sponsorowany. Chetnie spotkalbym sie z Toba. Podaj stawke. 2000 noc ? Ty wybierasz miejsce, nikt sie nie dowie, jesli za mało to podaj cene. - cześć ! - czesc kolezanko - Siemanko, kogo i na co szukasz? Co lubisz, co Cię kręci? - chciałabyś mnie poznać ? - fajna jesteś :) itp, dostałam od wczoraj 41 wiadomośc****isownia oryginalna jak wyżej, NIKT normalny do mnie nie napisał... nie, nie jestem księzniczką, nie czekam na pierwszy *******apisałam do dwóch facetów ale jeden logowal sie ostatnio miesiac temu a drugi przeczytal wiadomosc i nie odpisał :O

Gość gość
Ile masz lat? Na ktorym portalu jesteś? Trafisz na idiotow tyle Ci powiem. Ja jestem na sympatii i chyba jako jeden z nielicznych jestem w miarę ogarnięty :) Większość szuka albo seksu albo sponsoringu... Dodac jeszcze trzeba ze większość ludzi jest tepa i nawet nie ma z kim porozmawiać...

Gość gość
Nie martw się, to nie twoja wina że takie wiadomości dostajesz. Wiesz czemu faceci są tacy bezposredni ? bo masa dziewczyn niestety to puszczalskie szmaty dosłownie, nastawione na poznanie bogatego faceta a one chcą być utrzymankami, wiele cichodajek buszuje po takich portalach z myślą, że znajdą stalych klientow na seks usługi :O Napisz dobry opis, napisz konkretnie kogo szukasz, ze nie interesują cie przygody, jednorazowe znajomosci, tak czy inaczej bedziesz dostawała propozycje seksu, ignoruj i tyle

Gość internetowa milosc
Ja poznalam swojego meza na portalu randkowym - ale ja odrazu w opisie zaznaczylam,ze inetersuja mnie tylko powazne zwiazki i nie jestem zainteresowana sponsoringiem lub przygoda w jedna noc. mniej dostalam wiadomosci ale te ktore dostalam byly od chlopakow myslacych podobnie do mnie - dopiero po paru spotkaniach wyszlo,ze mamy inne zainteresowania az natrafilam na tego jedynego. Dzisiaj jestesmy 2 lata po slubie i mamy dwoje dzieci :) Powodzenia

Gość gość
dwa lata po slubie i juz 2 dzieci czyli pierwsze bylo przed slubem czyli fajnie mu dawałaś..

Gość internetowa milosc
sorry kochana dwa lata po slubie ale w zwiazku jestesmy dluzej ;) jedno dziecko ma rok zaszlam zaraz po slubie drugie bedzie z nami pod koniec roku.

Gość gość
Ja szukam normalnej dziewczyny na portalu randkowym i tak: - te które są dosyć otwarte na seks są bardzo śmiałe, ale ja z takimi nie chcę mieć do czynienia - inne zaś są po prostu nieatrakcyjne :/ Jak znaleźć ładną która nie jest puszczalska?

Gość gość
gość dziś Po prostu bądź ładny, inteligentny i bogaty

Gość gość
Ja już dałam sobie spokoj z tymi portalami, niby mam tam konta ale juz bez fotek, też dostawałam setki głupich wiadomosci, to było wręcz męczące odpisywanie na takie zaczepki :O Wiec panowie nie dziwcie sie, ze kobiety nie odpisują gdy widzą po raz setki CZEŚC CO TAM ? CZESC CHESZ SIE POZNAC ?