Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie jakieś dobre zioła lub witaminy

Polecane posty

Gość gość

poprawiające płodność u kobiety,jakość śluzu płodnego i jego ilość. Od roku czasu staramy się o dziecko. Gdy większość kobiet wie kiedy ma owulacje właśnie po m.in sluzie ja mam z tym niestety problem bo nie mam go na tyle by stwierdzić tak dziś jest owulacja. Gdybym mieszkała w Polsce już dawno byłabym u lekarza. Tu gdzie mieszkam niestety do roku czasu nie mialam co sobie głowy zawracać i dopiero teraz będę mogła iść do lekarza w tej sprawie.

Gość gość
A czemu nie mierzysz temperatury? Jaki masz długi cykl? Jeśli np masz cykl 28 dniowy, to owulację masz 14, 13, albo 12 dnia cyklu. Nie masz też bólu owulacyjnego? ( to taki charakterystyczny ból po lewej albo po prawej stronie brzucha na dole. )

Gość gość
na śluz bierze się wiesiołek, ale tylko do domniemanej owulacji, poza tym możesz mieć śluz wysoko przy szyjce i to wystarczy do zapłodnienia

Gość gość
15:12 no właśnie ostatnio cykle mam bardzo nieregularne.. 50-60 dni. Tutaj do roku po odstawieniu tabletek to "norma". Przez pierwsze pół roku miałam co około 36 dni. Dlatego tez temperatury nie mierzyłam przez te nieregularne cykle. Objawów typowym właśnie nie mam, kilka razy w ciągu cyklu mam dziwne uczucie w podbrzuszu i to wszystko. Wiec przez ten rok często wydawało mu się ze to dziś a jednak nic z tego nie wynikło.