Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne że

Polecane posty

Gość gość

Im jestem starsza tym więcej czasu potrzebuje żeby się zakochac ? Kiedyś facet podobał mi się od razu i od samego początku byłam zakochana.Coś się we mnie zmieniło ale nie wiem czy to dobrze czy źle

Gość gość
dojrzalas i nie jestes juz tak naiwna. Zakochujesz sie po glebszym poznaniu kogos,a le to dobrze bo wtedy przynajmniej masz pewnosc co do uczucia i dzieki temu to uczucie dluzej trwa

Gość gość
wg mnie to normalne u KOBIET. z wiekiem mądrzeją i nie lecą już za ladnym wygladem faceta itd.

Gość gość
za brzydkim tez nie poleca. Kazda kobieta podswiadomie dobiera sobie faceta podlug swojej atrakcyjnosci

Gość gość
cos ty, jak teraz patrze na zdj bylego to chce mi sie rzygac na widok jego twarzy i sylwetki. nie wiem podlug czego go dobieralam. nie jest brzydki, ale mnie odrzuca

Gość gość
gosc 17.53 a ja myslalem, ze kobiety maja sentyment do swoich bylych facetow

Gość gość
Normalne,normalne. Ba, nawet prawidlowe:p. Ja dzisiaj tez inaczej postrzegam dawnych partnerow. Niedawno widzialam sie z jednym,patrzylam i myslalam- zesz kurde,co ja w nim widzialam:D

Gość gość
wiekszy sentyment mam do kogos kogo nie udalo mi sie zdobyc. a z tamtym co bylam 6lat to nie mam miec za co sentymentow.

Gość gość
Z tą dojrzałością i naiwnością to różnie bywa u kobiet w różnym wieku. Czasami młode kobiety są dojrzalsze i mniej naiwne od tych starszych ;)

Gość gość
Mam teraz tak ze patrze na faceta na pierwszym spotkaniu i nie wiem czy mi się podoba czy nie ? To też jest normalne ?

Gość gość
to nie jest normalne, chyba ze umawiasz z takimi facetami, ze trudno powiedziec czy on jest ladny czy nie za bardzo

Gość gość
Chodzi o to ze z wiekiem mie zakochuje się już od pierwszego wejrzenia

Gość gość
nigdy nie zakochiwalam sie od 1 wejrzenia. najczesciej przez kilka miesiecy mijam dany obiekt bez zainteresowania. nie wiem co mi potem zaczyna odpierdalac. to jest tragiczne :/

Gość gość
od pierwszego wejrzenia to tylko zakochanie w wygladzie moze byc, a chyba powinno byc tak ze wyglad jet dopelnieniem tego co w srodku tzn z wygladu ktos nam sie podoba i pociaga nas a za to co w srodku kochamy ta osobe

Gość gość
chociaz nie wiem jak niektorzy moga sie innym podobac, ale to juz inna kwestia

Gość gość
Do gościa 18:40 Mam tak samo ,najpierw nie zwracam na kogos uwagi i nie interesuje mnie ta osoba po czym gdy poznaje go bliżej to mi odpierdala.Tylko czy taki związek może przetrwać skoro nie zwróciłam na kogos uwagi od razu ?

Gość gość
18.51 dlaczego nie ? nie zwracalas uwagi bo tego kogos nie znalas. Moze sie udac tylko ,zez drugiej strony skoro nie zwracalas uwagi tzn ze nie byl zbyt urodziwy

Gość gość
Bardziej "normalne" jest zakochanie się w kimś po czasie, jak już trochę tę osobę poznasz niż wielka bomba od samego początku. Ta bomba, to tylko motylki w brzuchu związane z fizycznym pociągiem.

Gość gość
Od drugiego, poznanego wejrzenia..Pierwsze wejrzenie to motylki, jak to gosc powyzej slusznie zauwaźył.

Gość gość
Czyli przynajmniej dwa razy okiem trzeba rzucić na delikwenta..