Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lista powodów, dla których teściowa uważa mnie za niegodną jej syna.Co sądzicie

Polecane posty

Gość gość
''moze to po tym jej dziadku i ojcu co g opisuejsz ze nawet szkoly nie mial'' Nastepna inteligentna inaczej. Hahaha, ale glupia baba, smieje sie z kogos z powodu braku wyksztalcenia, haha, pewnie dlatego ze jej ojciec szkoly nie mial, hahaha.

Gość gość
19:26 wow, oslabilas autorke :) wow, wystawila sie na twoj nokaut :) wow, twoj kolejny sukces zyciowy :) wow :) jakie ty musisz miec zayebiste cechy, jaka ty jestes silna kobieta :) szkoda pewnie ze tylko na necie... p.s. a masz jeszcze jakies sukcesy niz leczenie wlasnych niedociagniec na kafeterii? :) nie pozdrawiam... autorko - olej taka tesciowa sikiem prostym jak to sie mowi :)

Gość gość
19:30 i dobrze ze sie smieje, z leni trzeba sie smiac. jak mozna w 21 wieku nie moc studiowac...kazdy debil to konczy teraz. rozumiem ze dziadek nie mogl...a ciebie co tak w oczy kole?

Gość gość
Nie ma sprawy. Mozemy nawet zrobic eksperyment i sprawdzic, ile razy mi napiszesz, ze nie chcesz kontynuowac dyskusji ze mna i ze juz mi nie odpiszesz. Ja tu jestem z nudow.

Gość gość
Tak autorko jestes w pewnym sensie kiepska, bo nie masz kultury, obgadujesz kogos w internecie, piszesz z pogarda. Wiec wcale nie jestes lepsza od teściowej.

Gość gość
podpunkt 5 wyjasnia wszystkie poprzednie, wiec sie nimi nie przejmuj

Gość gość
''gruuubo się mylisz sądząc, że gardzę/gardziłam/będę gardzić ludźmi ze wsi.'' To ty sie grubo mylisz, bo wcale tak nie sadze. Sadze natomiast, ze twoim zdaniem gardzenie ludzmi ze wsi jest ok, jesli jest sie z miasta. Ale to tez nie do konca prawda, masz racje, zlosliwie sie. Sadze, ze po prostu jestes zbyt malo bystra, by zrozumiec, ze to wlasnie wynika z tego co piszesz.

Gość gość
A z czym ma pisać autorka jak nie z pogardą, o kimś kto jej odbierał smak życia i być może w pędził w kompleksy z których ona może nie wyjdzie ?

Gość gość
Z politowaniem. Jak na kogos na nizszym szczeblu ewolucji. Jasne, moze zzolknac z nienawisci to tesciowej, ale to nikomu nie na reke, no, moze owej tesciowej wlasnie.

Gość gość
A to autorka jest jakas małolata co sie wszystkim przejmuje czy dorosła kobieta? Ja do teściowej miloscia nie pałam, ona do mnie rowniez ale jakos nie popadam w kompleksy i potrafie jednym uchem wpuścić, drugim wypuścić i nie przeżywać kazdego slowa.

Gość gość
Czytam i nie wierzę. ... wy z każdego tematu potraficie zrobić pucz na autorce....co by kto nie napisał. To forum nie jest dobrym miejscem na zwierzenia Autorko. Założę się ze jakbyś to samo napisała na jakimś normalnym forum to tez odpowiedzi byłyby zgoła inne. Wiem bo bywam na innych forach...jak niebo a ziemia. Tutaj ludzie maja problem z polską mową, rozumieniem jej i z cechą zwana empatia. Nie polecam tu się zwierzac z absolutnie niczego. Widzisz autorko jak kota ogonem poodwracaly? To jest dramat i tu tak każdy temat wygląda...

Gość gość
Autorka się juz tu długo produkuje o swojej teściowej. Widac ze dziewczyna ma kompleksy skoro udaje sie teściowej uderzyć w punkt i doprowadzić ja do tego ze ryczy i pisze na Kafe punkty/wytyczne teściowej. Inna by dawno jednym uchem wpuściła-odgryzła sie-i poszła dalej. Nie rozpamiętując każdej chamskiej sytuacji. Ale to inna...

Gość gość
A ty nie inna? ty po prostu głupia... ot co...

Gość gość
19:58 no i co? To cie usprawiedliwia do kopania leżącej? ? Ludzie tu piszą bo mają problemy i doły. Co twój komentarz wniósł? Jedynie to by ktoś kto się źle czuł poczuł się jeszcze gorzej. Nie wszyscy ludzie są tacy ze jednym uchem wpuszcza a drugim wypuszcza. Biorą rzeczy do siebie. Rozumiem autorkę bo mam taki sam charakter i ciężko mi w życiu. Ale tluki z kafe zamiast podnieść te osoby na duchu będą pisały jakie jesteśmy do d..py czyli jednym słowem po wizycie na forum nie czuje się człowiek pocieszony tylko jeszcze bardziej zdolowany i zgnojony. Jesteście bez serca. I bez mózgu. Po co komentujecie temat który jest wg was denny. Idźcie na temat o kupkach

Gość gość
Autorka przestala pisac dla zachowania honoru, bo inaczej musialaby pisac do mnie. Co przekonuje mnie, ze niestety raczej nie jest projektem. A szkoda.

Gość gość
Autorko , miałaś posag ? Nieruchomość ? Czy gola i bosa poszłaś z chałupy ? Jeżeli nie dostałaś z domu niczego to sama sobie dopowiedz resztę .

Gość gość
Tu autorka: TAK, tesciowej udało się mnie zdołować . Tak, przejmuje sie tym co powiedziala i tak, boli mnie to. Mam nature smutasa i sama mam bol ze nie zarabiam tyle ile myslalam ze zarobie po studiach. martwi mnie ze taka osoba jak ona jest kims z kim jestem skazana sie kontaktowac np.jak beda wnuki. Zadowolona?

Gość gość
''Jeżeli nie dostałaś z domu niczego to sama sobie dopowiedz resztę'' Juz czekam az autorka napisze: no wlasnie gdyby tak bylo to bym zrozumiala, ale...

Gość gość
20:03 nie miałam nieruchomości, ale mąż też nic nie miał. Nie dostał żadnego spadku ani mieszkania. Jego matka nic mu nie zapisała bo nic nie ma. Oboje się dorabiamy od zera i mieszkanie będziemy mieć na kredyt. Teściowa nie posiada większych oszczędności bo mówiła synowi a na mnie krzywo patrzy.

Gość gość
20:09 pudło, "bystrzaku"...

Gość gość
No masz racje, pudlo, ale...

Gość gość
Autorko : a ty dalej o tej swojej tesciowej topiki zakladasz???? Juz wiemy , ze jej nienawidzisz i , ze 9 lat konczyla matematyke. Widocznie jestes kiepska ( jak ktos tu wyzej wspomnial) skoro ciagle zakladasz te tematy , aby sie dowartosciowac. I do tego , jak ktos napisze nie po twojej mysli , to drzesz jape . wez sie w garsc.

Gość gość
Dziewczyno, idz sobie zbuduj jakies poczucie wlasnej wartosci. Jesli nie uwazasz, ze w porzadku jest smiac sie z synowej bez posagu, to wytlumacz, po co te trzy dodatkowe linijki wyjasniania, ze tesciowa tez nie ma. Jak jakis trol zapyta jakie masz bmi, tez bedziesz pisac 'no mam za duze, ale tesciowa ma rozstepy i cellulit'?

Gość gość
Nie wydaje mi się żeby ona pisała żeby się dowartościować...ona pisze bo wsparcia szuka. Z jakichś powodów ma te doły i chciałaby mieć normalne stosunki z rodziną męża. Może jest samotna. Napisała ze ma daleko do swoich rodziców. Pozdrawiam. Ja tez jestem nienawidzona przez swoją. P.s. jestem pod wrażeniem (negatywnym ) ze wy tak kojarzycie osoby z kafe i wiecie o nich więcej niż one same o sobie. Pamiętacie nawet co pisały :D musicie nie mieć życia :(

Gość gość
a ona jest godna teścia?

Gość gość
''P.s. jestem pod wrażeniem (negatywnym ) ze wy tak kojarzycie osoby z kafe i wiecie o nich więcej niż one same o sobie. Pamiętacie nawet co pisały'' Widzisz, niektorzy tak maja, ze jak cos przeczytaja kilka razy, to zapamietuja. Zwlaszcza jesli to glupie i/lub ciekawe. Ja akurat nie widzialam wczesniej topikow o tej samej tesciowej, bo pomyslalabym, ze to stanowczo prowo - na tym dennym, jakby nie patrzec, forum co drugi watek to prowo.

Gość gość
20:19 autorka pisała juz że ta kobieta nie ma męża a wiec autorka nie ma tescia. ponoc teść został odstawiony ileśtam lat temu i od tego czasu baba jest sama ..tak zrozumialam?

Gość gość
20:02 "Tępa" to jestes Ty i autorka skoro pierdołami sie przejmujecie i macie takie zachwiane poczucie własnej wartosci. Widac ze słusznie... Nara Frajerko idz sie popłacz! Mam nadzieje ze przy najbliższej okazji znowu wam dowalą

Gość gość
'Mam nadzieje ze przy najbliższej okazji znowu wam dowalą' I ja jestem z ta osoba w jednej druzynie. Co za swiat.

Gość gość
Autorka zapomniala dodac, ze teściowa chcialaby zeby syn ogladal z nia "Ojca Mateusza". To by sie komponowalo z tesciowa, ktora 9 lat studiowała matematyke za komuny, przyjechala ze wsi do miasta, męża pogonila, bo juz tu klika tematow zakładała. I musi miec ogroooooomne kompleksy ( i to nie przez tesciowa) , a do tego męża niedojde