Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robię źle że nie chudnę pomocy

Polecane posty

Gość gość

Jestem załamana. W przeciągu 2 tygodni schudlam 1 kg! A mam 20 kg nadwagi więc mam z czego zrzucić. Ograniczylam jedzenie, co drugi dzień ćwiczę na fitness. O co chodzi? Nie jem w ogóle pieczywa i słodyczy, ostatni posiłek o 18. Dziś przykladowo zjadłam na śniadanie jajecznicę z dwóch jajek na szynce i pomidor, na lunch zjadłam serek wiejski light, na obiad porcje ryby po grecku i to wszystko kolacji już nie zjem. Dlaczego nie chudnę? Wcześniej bardzo dużo jadłam więc teraz bardzo ograniczylam jedzenie i nic? Mam ochotę rzucić to wszystko w diabli:(

Gość gość
Polecam www.suple24.net

Gość gość
a k t y w n o ś ć f i z y c z n a

Gość gość
A ile czasu ćwiczysz i jakie ćwiczenia?

Gość gość
Ja też sie odchudzam, ale jako szczupła osoba nigdy nie miałam takeigo powodzenia, jak teraz, hehehe :p

Gość gość
Godzinę. Chodzę na zimne albo juming dróg, rzadziej na bieżnie.

Gość gość
Miało być zumbe i jumping frog

Gość gość
zamalo jesz i niesrasz za,im gowno po malym jedzeniu przejdzie przez tak dlugie jelito to trwa i trwa,cza jesc obficie konkrdtnie srac a i wavi zacznie ubywac ,no niestety :-P

Gość gość
Czekam na poważne odpowiedzi: (

Gość gość
Mimo wszystko za mało ćwiczysz! Proponuję co najmniej dwa razy więcej ćwiczeń! Z jakimi partiami ciała masz największy kłopot?

Gość gość
Wszędzie jestem gruba od twarzy po nogi:( najgorszy jest chyba brzuch. Jakie ćwiczenia powinnam robić? Bieżnia? Czy ten jumping frog coś daje bo jestem po nim mokra ale czemu nie chudnę:( powinnam cwiczyc codziennie?

Gość gość
powaznie to daj fote ,bo widzialem takie grube co wyglodaja ja wiezniarki z oswiecimia po wyzwoleniu ,a cholera cie sie czy niecierpisz na anorekseje czy jak to sie tam nazywa ,daj fote pogadamy ,niedasz to zacznij jesc i niepiertol .

Gość gość
Powinnaś wydłużyć czas ćwiczeń (np. co drugi dzień co najmniej 2 godziny). Bieżnia jest dobra. Możesz naprzemiennie biegać i szybko maszerować. Powinnaś też poćwiczyć mięśnie brzucha!!!

Gość gość
a ja rozwalilem sobie sylwetke slodyczami. gdy uprawialem sport to mialem ladna sylwetke, a gdy przestalem to zamiast sniada nie jadlem sobie np ciastka, nie dbalem o to co jem i z 73 kg zjechalem do 59 kg i bardzo trudno mi jest wrocic do poprzednij sylwetki. Czyli brak pozywnego sniadania plus slodycze i lecisz z wagi

Gość gość
Moze po prostu organizm "wariuje" bo nie wie co sie dzieje? I zatrzymuje wode. Ja bym sie nie poddawala. Zwlaszcza teraz jak juz 2 tygodnie wytrzymalas. Nie zalamuj sie. Zrob jeszcze tydzien, 2 I wtedy jak nic sie nie ruszy to zmien diete, cwiczenia itd. A przypadkiem nie jestes w trakcie okresu lub zaraz przed? Ja w tym czasie zawsze przybieram na wadze nawet 3 kilko :/ ale to sama woda.

Gość gość
Przede wszystkim odchudzanie należy zacząć od detoxu! Poczytaj sobie w necie na ten temat. Musisz najpierw uporać się ze zrzuceniem wody z organizmu i pozbyć się reszty syfu z jelit. Dopiero potem, po ok. 5 dniach tetoxu, możesz wziąć się za dietę i ćwiczenia. Odrzuć pieczywo, słodycze (soki także i niektóre owoce, poczytaj sobie w necie jakie) co już zrobiłaś. I przede wszystkim odrzuć smażone!!! Ryba po grecku odpada! Tam sporo tłuszczu i bynajmniej nie tego z ryby, bo tłustego łososia jak najbardziej możesz jeść. Ogólnie jedz ryby, ale nie smaż ich!!! Na Twoim talerzu mają królować warzywa! Albo surowe, albo robione na parze, ewentualnie gotowane. Jedz wyłącznie chude mięsa - czyli kurczak (głównie pierś) indyk. Mięsa jedz wyłącznie gotowane, grillowane, pieczone, Nie polewaj oliwą. Niby takie szczegóły, a są ogromnie ważne!

Gość gość
smutek tez pomaga na utrate wagi. Ja pamietam jak sie zakochalam nieszczesliwie to barzo szybko schudlam

Gość gość
Nie dam fotki bo się wstydzę! Nie jestem anoreksja bliżej mi do wieloryba! Mam 170 wzrostu i ważę 85 kg więc mam co najmniej 20 do zarzucenia więc mam z czego.

Gość gość
Pomóżcie, doradzcie coś bo zaraz że złości pójdę się nawpierdzielam:(

Gość gość
Chyba coś z tobą nie tak. Osoba po go, 19-ej dała ci całą listę zaleceń, a ty bredzisz dalej że nie wiesz co robić? Liczysz na magiczną tabletkę???

Gość gość
Jeśli masz problem ze schudnięciem, to może warto spróbować czegoś innego? Ja zapisałam się na wczasy odchudzające do http://www.nawzgorzu.com.pl/ i schudłam dość szybko.

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość siraczcza
zacznij ćwiczyć to będą efekty, chociażby spacery ci pomogą.. cokolwiek tak naprawdę.. a jak nie chcesz iść do ludzi to są przecież płyty treningowe i w domu możesz to robić. ja ćwiczyłam przed tv, łykałam piperine forte, jadłam ciut zdrowiej i schudłam 9 kg w dwa miesiące, wystarczyło tak naprawdę odstawić słodycze i fast food..

Gość Kaja672
Moim zdaniem samemu jest gorzej ćwiczyć;) ja może nie ćwiczyłam jakoś zbytnio przy swojej diecie ale chodziłam na spacerki z koleżanką a czasami nawet na rower;) do tego jadłam regularnie 5 posiłków i przyjmowałam suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl i to mi wystarczyło by pozbyć się mojego ciężaru;)

Gość gość
Dwa tygodnie to za mało czasu na efekty. Pomyśl jak długo tyłaś, ile ci to zajęło ? Daj sobie tyle samo czasu na schudniecie. Mnie już samo ograniczanie jedzenia daje efekty ale nigdy nie miała więcej niż 5 kg do zrzucenia. 20 kh to dużo, musisz dłużej wytrzymać na diecie. Dobrze, że ćwiczysz. Nie oczekuj błyskawicznych efektów.

Gość inga562
No twoje 5kg to bardzo mało gdybym tyle miała do zrzucenia to również bym się nie przejmowała;) Ja mam niestety do zrzucenia 32kg;/ zaniedbałam się strasznie ale już jakieś 2 miesiące temu zamówiłam sobie wraz z koleżanką suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl właśnie taką jak koleżanka wyżej,ale szczerze mówiąc jakoś nie ciągnęło mnie do odchudzania;) ale po kilkunastu rozmowach z narzeczonym postanowiłam,że w końcu coś zrobię dla siebie ale i dla niego;) bo przecież wyglądam jak bela a mam 22lata;/ I tak właśnie tydzień jestem na jedzenie regularnych posiłków plus suplementacja i rower wieczorem lub spacer szybki i tak zrzuciłam 2kg;) myślę,że powoli ale do celu;) Trzymajcie za mnie kciuki. Pozdrawiam Inga

Gość gość
Robisz zumbe i chcesz schudnac? Moze i schudniesz ale za rok. Po 1. Za mało jesz Po 2. Zmien ćwiczenia: ciężary na rzezbe, intervaly Ale stopniowo Wybierz sobie na silowni zajecia ze sztanga i cardio Mowie Ci jako trenerka

Gość gość
AutorkoJestes tu jeszcze? Ten przyrost wagi jest nagly czy "zapracowalas"na niego? Nie licz na szybki efekt przy takiej tuszy. Lepiej jest chudnac wolniej za to bez efektu jo jo. Dobrze,ze nie jesz pieczywa i slodyczy ,powinnas jesc 5 malych posilkow i pilnowac regularnych por ich jadania...podkrecaj metabolizm np. Przyprawami. Szczypta imbiru do wody mineralnej z cytryna(duzo pij)! Nie slodz,szczypta cynamonu do kawy (ktora ogranicz). Pij ziolowe herbaty oraz biala i zielona. Ostatni posilek osiemnasta no ok ale o ktorej chodzisz spac? Ostatni powinnas zjesc dwie trzy godziny przed snem a nie glodzic sie jesli kladziesz sie np, o polnocy jedzenie ostatni raz o osiemnastej jest nierozsadne. Uwazaj z owocami, to cukry proste i nie jedz ich w godzinach popoludniowych i krotko po obfitych posilkach. Co do posilkow jajecznice (smazona) zastap jajkiem na twardo. Nie smaz a gotuj i piecz w folii. Glodzenie sie nic nie da bo glodna rzuciasz sie wreszcie na byle jaka niezdrowa zywnosc. Zamiast ograniczac jedzenie to Cwicz codziennie ,ogolnie RUSZAJ SIE,spaceruj,gimnastykuj,wsiadz na rower,oddychaj przepona i wysypiaj sie. Nie jedz ogladajac tv lub siedzac przy komputerze..i najwazniejsze ...zrob prywatnie badanie TSH Jesli jest powyzej 2,5 to marsz do endykronologa bo moze rozwija sie niedoczynnosc tarczycy. Nie sluchaj lekarza rodzinnego,ze to jeszcze norma i jest "ok" Dla mlodej kobiety,ktora tyje to nie jest ok.

Gość gość
schudlas kilogram w ciagu dwoch tygodni i jeszcze narzekasz ? to naprawde niezly rezultat przypomnij sobie jak dlugo przybieralas te 20 kg ;-)

Gość gość
Nikomu nie życzę,ja schudłam w 7 dni 5kg ,a wszystko przez romans mojego męża z Marzena Cz z Oświęcimia przedszkolanką niby wykształcona logopeda psycholog a zachowanie bezmózgowca Zamiast mózgu ma macice