Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćdziewczyna28

Koniec czekania na oświadczyny !

Polecane posty

Gość gośćdziewczyna28

Jesteśmy razem 3 lata i nie wiem gdzie to zmierza po rozmowie widzę że nasze priorytety są inne ja chcę stabilizacji ślubu ( nie dziecka od razu oczywiście) ale najnormalniej w świecie legalizacji związku w najbliższym roku a on nie. Zaproponowała rozstanie skoro nie chce ze mną wiązać swojej przyszłości zostałam uznana za zimna sukę skoro kocham a mówię koniec. No trudno mam swoją dumę która nie pozwala mi na dalszy ciąg tego związku choć wiem że szybko się z tego nie wyleczenie będzie bolalo

Gość gość
Masz rację. Serio! Dla takiego faceta szkoda tracić czas.

Gość gość
Mądry chłop. Nie chce się wiązać.

Gość gość
Znajdzie sobie lepszą. Po co ma się chajtać, skoro ma wszystko, z seksem włącznie?

Gość gość
Serio? Tracę wiarę w'' meszczysn'' dramat przez duże D..... wspolczuje

Gość gość
Dobrze robisz, słyszałam o jakiejś książce psychol. I tam są techniki jak faceta urobić na swoje min. Kiedy nie chce się żenić

Gość gość
Dobrze robisz, słyszałam o jakiejś książce psychol. I tam są techniki jak faceta urobić na swoje min. Kiedy nie chce się żenić

Gość gośćdziewczyna28
Tylko z dwojga złego to ja jestem oczerniana i u jego jak i u mojej rodziny bo to ja zakończyłam związek i nie czekać.... a czy my kobiety to mamy tylko zawsze czekać na ksieciunia? Koniec niech idzie w diabły i zwodzi kogoś innego!

Gość gość
Ludzie uważają, że kobieta ma czekać, prosić, płakać po kątach i być wniebowzięta, kiedy łaskawca się zdecyduje.