Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćśćć

co zrobić żeby znaleźć faceta

Polecane posty

Gość gość
Ja chce chłopaka takiego, żebym się go nie wstydziła. Nie musi być książę z bajki.

Gość gość
Dużo ludzi boi się być oszukanych przez partnerów. Ja wielu ludziom nie ufam. Dużo ludzi mnie męczy i nudzi.

Gość gość
Widzę dziewczyny, że macie do nas dużo żalu. Ja jak byłem młody to też myślałem żeby się tylko zabawić. Zakochałem się i ciężko mi było przejść do etapu poważnego związku. Dziewczyna mnie zostawiła i bardzo długo rozpaczałem. Moje następne związki to była masakra z mojego powodu. Chciałbym cofnąć czas.

Gość gość
Najlepiej mieć dużo kuzynów, kuzynek, braci, sióstr w swoim wieku. Duża rodzina zapewni duża ilość realnych znajomych, przyjaciół. Przyjaźń to bliska droga do miłości.

Gość gość
Zgodzę się z osobą powyżej: przyjaźń, koleżeństwo, towarzystwo to droga do kolejnych i kolejnych znajomości i jednocześnie sposób na to, by stać się samemu pogodnym i interesującym człowiekiem - bo kompetencje społeczne są jak wszystko inne - trzeba je trenować. Staraj się być wśród ludzi, jak nie masz rodzeństwa to np. postaraj się odnowić stare znajomości, zaoferuj swoją pomoc komuś, zorganizuj jakiś ciekawy event związany z Twoimi zainteresowaniami, który przyciągnie osoby o podobnych zainteresowaniach itd.

Gość gość
Czasami trzeba obniżyć wymagania bo jak jesteś menelka to bierz menela :)

Gość gość
gon sie

Gość gość
Piękne związki,milosci są tylko w telenowelach, realne życie to facet łowca,który ma w dupie kobiece uczucia,liczą się tylko jego własne