Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK ZABAWIC CZTEROLETNIEGO CHŁOPCA??JUTRO MAM SIE ZAJĄC DZIECKIEM SIOSTRY..

Polecane posty

Gość gość

PIERWSZY RAZ GO ZE MNA ZOSTAWI BO ONA MUSI ISC DO LEKARZA NA DWIE GODZINY.. NIE MAM POJĘCIA JAK GO ZAJĄĆ I CZYM ZABAWIĆ..MOZE KTOS COS DORADZI..OGOLNIE NIE PRZEPADAM ZA DZIEĆMI I NIE WIEM JAK GO PRZEZ TEN CZAS ZAJĄC:(ON MA CHYBA ADHD..CIĄGLE MUSI COS ROBIC I NIE USIĄDZIE NAWET NA CHWILĘ:(

Gość gość
Powiem ci co lubi robic mój czterolatek. Zabawa w berka i chowanego, zabawa w piasku i błocie, mąka wysypana w kuchni na podłodze plus auta, modelina, piłka, rower, klocki...To tylko dwie godziny, dasz radę.

Chyba każde 4 letnie dziecko ciągle biega, skacze i chce sie bawic... Nie musi miec ADHD-,- Po prostu pobaw sie z nim, możecie coś porysowac, możesz włączyc muzyke i z nim potańczyc (skoro jest taki "pobudzony" to na pewno mu sie spodoba). Jak bedzie ładna pogoda to możesz wyjśc z Nim na dwór, na plac zabaw :) Zapytaj go w co lubi sie bawic. Ostatecznie możesz włączyc mu bajki, ale moim zdaniem to nie jest dobry sposób na spedzanie wolnego czasu ;)

Gość gość
Na dwór idz lato jest a jak nie to klocki ew rysowanie zabawa samochodzikami 2 h zleci . Ostatecznie bajka w tv ale to już po wykorzystaniu innych możliwosci:) powodzenia;)