Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komornik ...a wynagrodzenie wolne od zajęcia

Polecane posty

Gość gość

Spłacam komornika który zajął mój rachunek bankowy .Pewnego dnia przesłał list do banku aby wynagrodzenie za pracę było mi wypłacane w oddziale ( wolne od zajęcia - chyba dobrze pisze...Kwotę wolna od zajęć wykorzystał am .Na kącie pojawił się minus . Kontaktował am się z bankiem twierdzi ze mimo że wolna kwotę wykorzystał am to wynagrodzenie za pracę otrzymam mimo że na moim kącie jest minus .Może ktoś był w takiej sytuacji ...Pomóżcie ...

Gość gość
Ale w czym ci pomóc? Kwotę wolną zajęcia wykorzystałaś, komornik wszedł na konto i zabierze co uważa za należne. Standardowo dużo więcej niz powinien bo robi wszystko żeby naliczać jak najdłuzej odsetki.

Gość gość
Tak ale komornik napisał do banku ze wynagrodzenie za pracę ma być mi wypłacane ...a pani w okienku mówi " wykorzystał a pani kwotę wolna od potrąceń komornik " może pani wypłacać i tak w kółko .Wiem ze kiedyś popełniłam kilka błędów ale nie migam się od spłaty tylko place i modlę by się to skaczylo ...żyć mi się nie chce juz z tego powodu ...

Gość gość
To w takim razie pismo ze maja mi wypłacać wynagrodzenie w banku od komornika jest słowami bez pokrycia ?