Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile macie rodzeństwa, ile mają lat i jak wam się żyje?

Polecane posty

Gość gość

Ja mam 12 lat oraz 7 miesięczną siostrę, 7 letniego brata, 8 letniego brata, dwie 8 letnie siostry (bliźniaczki), 10 letnią siostrę, 11 letniego brata, 13 letnią siostrę, 14 letniego brata oraz 15 letniego brata. Każdy ma osobny pokój prócz 7 miesięcznej siostry która śpi z ciocią i wujkiem, 7 letniego brata i 11 letniego (mają razem) 8 letniej siostry i 13 letniej (maja razem) i bliźniaczek. Kłócimy się tylko z 14 letnim bratem i czasami z 15 letnim, a tak o to relacje mamy ze sobą dobre. Mamy świnke morską, rybke, chomika i jaszczurke.

Gość gość
Aha i jeszcze 3 psy i 3 koty i jakos dajemy rade jest fajnie miec tyle rodzenstwa naprawde zawsze sie posmiejemy pobawimy wesprzemy

Gość gość
Ja mam starszego brata (mieszka w okolicach Czarnobyla, ponieważ tam pracuje jako przewodnik) Starszą siosfrę (mieszka w Kijowie) Oraz młodszą siostrę. Lat 14, 20, 22

Gość 1naczka
A Ja jestem jedynaczką i żyje mi się kvrwa z***biście B-)

Gość gość
te autorka skoro masz 8 letniego brata i 2 8 letnie siostry to zobacz ze to są trojaczki? ja mam 36 lat mam 1 brata który ma 31

Gość gość
a ja mam 22 lata,moj brat 31 i nie mamy w ogole kontaktu

Gość gość
Ja mam brata lat 38. Jestem młodsza siostrą i bardzo się ciesze ze nie jestem jedynaczką. W dzieciństwie nie było kolorowo, ale teraz jest zupełnie inaczej i miłość braterska to coś nie do opisania.