Gość gość Napisano Sierpień 8, 2016 Cześć nie umiem sobie poradzić więc postanowiłam poprosić o pomoc kogoś nieznajomego bo znajomi pogarszają sytuację. Byłam z chłopakiem 10 miesięcy było bardzo dobrze z małym wyjątkiem że był bardzo zazdrosny Ale no z tym idzie sobie poradzić Ale od początku wakacji zaczęłam zastanawiać się czy go kocham. Nigdy Nie byłam tak długo z chłopakiem z reguły moje związki kończyły się na 3 miesiącach. Mam w większości kolegów mało koleżanek i o to zaczęły się nasze kłótnie, ja lubię się zabawić z kolegami, wyjść do klubu a jemu to przeszkadzało. Mój problem polega na tym że, zerwałam z nim wczoraj ze względu na to że chcę być wolna lubię poznawać nowych ludzi i lubię się bawić i ciężko mi było go nie zdradzić. Ale w głębi jak teraz myślę to brakuje mi go i teraz nie wiem co robić czy spróbować zapomnieć o nim i żyć wolnym życiem gdzie mogę zrobić co chcę i nie bać się że go zdradzę czy wrócić do niego i postarać się zmienić i pokochać. Wiem że to jest pisane haotycznie ale mam nadzieję że ktoś mnie zrozumie i postara się jakoś doradzić :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach