Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Nie wiem czy umiem kochać

Polecane posty

Gość gość

Cześć nie umiem sobie poradzić więc postanowiłam poprosić o pomoc kogoś nieznajomego bo znajomi pogarszają sytuację. Byłam z chłopakiem 10 miesięcy było bardzo dobrze z małym wyjątkiem że był bardzo zazdrosny Ale no z tym idzie sobie poradzić Ale od początku wakacji zaczęłam zastanawiać się czy go kocham. Nigdy Nie byłam tak długo z chłopakiem z reguły moje związki kończyły się na 3 miesiącach. Mam w większości kolegów mało koleżanek i o to zaczęły się nasze kłótnie, ja lubię się zabawić z kolegami, wyjść do klubu a jemu to przeszkadzało. Mój problem polega na tym że, zerwałam z nim wczoraj ze względu na to że chcę być wolna lubię poznawać nowych ludzi i lubię się bawić i ciężko mi było go nie zdradzić. Ale w głębi jak teraz myślę to brakuje mi go i teraz nie wiem co robić czy spróbować zapomnieć o nim i żyć wolnym życiem gdzie mogę zrobić co chcę i nie bać się że go zdradzę czy wrócić do niego i postarać się zmienić i pokochać. Wiem że to jest pisane haotycznie ale mam nadzieję że ktoś mnie zrozumie i postara się jakoś doradzić :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować