Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zadreczona26x

Nie potrafię się odkochac jestem niczym wrak..

Polecane posty

Gość Zadreczona26x

Cześć.. Mialam 19 lat 1000 kompleksow i nie miałam jeszcze chłopaka. Na czacie poznalam kilka lat starszego a że mieszkał blisko spotkaliśmy się i zostaliśmy para. Byłam zauroczona nie zakochana. W tym czasie nawiazalam dużo znajomości. Kilku chłopaków dostało mój nr tel i tak się zaczęło.. Jeden z nich zaczął pisać o samobójstwie że nikt go nie chce i idzie się powiesić natychmiast go opierdzielilam i obrażony napisał mi że kasuje mój nr i cześć. Szybko jednak się odezwał. Z czasem pisaliśmy coraz częściej i polubilismy się. Ja jednak traktowalam go jak przyjaciela on mnie jak ukochana. Nie chcąc i nie wiedzieć kiedy zakochałam się w nim. Klocilismy się wracaliśmy do siebie ale mimo że on bardzo chciał ze mną być ja wyznawszy mu miłość odrzuciłam go dla jego dobra. Zaakceptował to. Potem kilkanaście razy odzywałam się do niego. Nigdy się nie spotkaliśmy. Wkoncu on przestał się odzywać ożenił się. Ja poznalam innego chłopaka (mam z nim 14 m dziecko)i nie potrafię go kochać. Minęło 6 lat a ja nadal kocham tamtego. Nie chce mi się żyć z niczego nie potrafię się cieszyć a moje marzenie to zapomnieć. Żałuję że się zakochałam. Nie wiem co z tym zrobić?? Czuję się chora..

Gość gość
zawsze kocha się to czego się nie ma,taka natura człowieka,powinnas doceniać tych którzy sa blisko,swoja droga nie kochalas a dalas się zaplodnic,myslisz czasem?

Gość gość
Ten chłopak to zrównoważony nie był, skoro już wtedy straszył samobójstwem. Może już nie żyje.Siedzisz w przeszłości i w sentymentach, bo teraźniejszość Cię nie zadowala.Wtedy nie miałaś dziecka i obowiązków. Jeśli się nie ogarniesz, to wylądujesz w psychiatryku, a dziecko u jakichś babć.