Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lauraxxx

Wstydzę się zaprosić chłopaka do domu

Polecane posty

Gość Lauraxxx

Od paru miesięcy spotykam się z chłopakiem. Super nam się układa, szanuje mnie, mamy bardzo podobne charaktery i wydaje mi się, że będzie z tego coś poważniejszego. Ciągle spotykamy się na mieście, ale też bardzo często spędzamy dnie u niego. Ostatnio coraz częściej podpytuje mnie o moich rodziców itp. Problem polega na tym, że chciałabym zaprosić go do domu i przedstawić rodzicom, ale się wstydzę... Mamy małe mieszkanie, nie mam swojego pokoju.. najgorsze jest to, że śpię w jednym łóżku z siostrą. Niestety.. nie mam warunków, żebyśmy mogli spędzić czas sam na sam. U niego możemy zamknąć się w pokoju i po prostu mieć trochę prywatności. On pochodzi z bogatej rodziny.. Ma piękny dom, jego rodzice są wykrztałceni. Ja pochodzę z biedniejszych rodziny.. nie mamy zbyt dużo pieniędzy.. oczywiście nie mam o to pretensji do rodziców.. wiem, że się starają i chcą zapewnić mi i siostrze wszystko co najlepsze..nawet jeżeli jest im trudno. Ostatnio czuje się po prostu gorsza od niego. Nie wiem jak mu o tym wszytko powiedzieć.. boje się, że pomyśli sobie, że jestem gorsza i wyśmiewa mnie za to jakie mam warunki w domu.

Gość gość1207
Moim zdaniem powinnaś mu powiedzieć jaka jest sytuacja u Ciebie. Jeżeli chłopak nie jest samolubnym draniem to zrozumie. Sądzę, że jest z Tobą dlatego iż jesteś wspaniałą dziewczyną o ogromnym sercu. Nie każdy może się urodzić w bogatej rodzinie. I nie czuj się w tym względzie gorsza. Tak jak napisałaś rodzice ze wszystkich sił starają się abyś miała wszystko co najlepsze. Tak więc głowa do góry i porozmawiaj z chłopakiem ;). No i oczywiście daj znać co i jak.