Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to plamienie implantacyjne?

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny. Staram sie z mezem o dziecko, wczoraj (22dc) przy podcieraniu mialam jasno rozowe plamienie, dzisiaj to samo. Cykle mam zazwyczaj 30 dniowe. Czy to normalne czy powinnam udac sie do ginekologa?

Gość gość
Ja bym poszła . To może być nawet rak! nie bagatelizuj tego ,współczuję.

Gość gość
może i tak ale nikt ci nie da gwarancji. Może to jakiś uraz po stosunku albo od np. nadżerki.

Gość gość
Nie mam raka ani nadzerki. Wszystkie badania mam dobre

Gość gość
Ostatni stosunek byl w 20dc wiec to nie postosunku. Mam nadzieje ze to plamienia inplantacyjne. Bardzo chcemy drugie dziecko a ja przy pierwszej ciazy tego nie mialam. Delikatne obawy sa ale zobacze co czas pokaze.

Gość gość
a zapomniałam takie plamienie to może też być z powodu zaburzeń hormonalnych. Zaczekaj do terminu okresu i gdy go nie będzie to zrób test. Innej opcji nie ma. :)

Gość gość
Kurde mialam sie nie nastawiac ale sie nastawilam :p no tak albo zrobie badania krwi?

Gość gość
Najlepiej to leć juz do lekarza na usg , zobacz czy serce juz bije bo na 100 % jesteś w ciąży. Ludzie coa napalone baby :o

Gość gość
no wez na luz. To dopiero 22 dc a ty już wiesz że to ciąża. ten kto wymyśli sposób wykrywania ciązy od razu po stosunku zbije majątek. :D

Gość gość
Haha dziewczyny rozbawilyscie mnie :D Faktycznie wrzuce na luz! Ale bardzo bym chciala aaaa.

Gość gość
Moim zdaniem troche za wczesnie na implantacje , chyba ze bardzo przesunela sie owulacja i to w jedna lub druga strone. Bo moze byc to objawem albo implantacji albo owulacji bo takie plamienie na rozowo zdarza sie czesto przy jajeczkowaniu.

Gość gość
Pierwszy raz w zyciu mam takie plamienia a miesiaczke mam miec za 8 dni. Jutro ide na bhcg zobaczymy

Gość gość
Mi tez zdarzylo sie tak tylko raz ale poczytaj o plamieniach podczas owulacji. Ja przy cyklach 28 dniowych implantacje mialam jakies dwa trzy dni przed terminem okresu. Jedna czerwona kropla krwi.

Gość gość
Kurcze wyczytalam. Owulacje mialam tydz temu prawie. Prowadze kalendarzyk i akurat w tym dniu mialam bole jajnikow tak jak mam co miesiac w tym dniu. Kurcze dobra luzik co ma byc to bedzie :D

Gość gość
Dzisiaj trzeci dzien delikatego bardzo jasno rozowego plamienia. Dziwi mnie ta sytuacja a miesiaczka za 7 dni