Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwina824

Rozpoczynam dietę i ćwiczenia od dziś! 5 kg w 10 dni

Polecane posty

Gość Malwina824

Ćwiczenia: 1x skalpel Chodakowskiej i 200 km dziennie (5x po 40 km) na rowerku stacjonarnym - 2000 kcal mniej Jadłospis: Śniadanie 50 g świeżo zmielonego siemienia lnianego 1/7 piersi kurczaka w sosie pomidorowym z dużą ilością warzyw Potem po każdych przejechanych 40 km i po skalpelu 1/7 dania z kurczaka. Siemię i kurczak to 1200 kcal Do tego tabletka z witaminami i minerałami -800 kcal z diety i 2100 kcal z ćwiczeń to 2900 kcal na minusie. Trzeba spalić 6000 kcal by schudnąć 1 kg, więc będę chudnąć 0,5 kg dziennie. Ktoś ze mną? Dzisiaj zrobiłam już 1 skalpel i przejechałam 40 km.

Wszysto ok tylko po tym odchudzaniu przebierzesz. Najważniejsze jeść tyle samo lub mniej przy ćwiczeniach. Wilczy glod po ćwiczeniach cie czeka. Jedz tyle sam i ćwicz i schudniesz bez przybrań.

Gość Malwina824
Muszę obciąć 800 kcal z diety, bo nie zdążę schudnąć. :( A więcej nie mogę ćwiczyć, bo mi dnia nie starczy. To dodatkowe 100 kcal z ćwiczeń przez spacer do sklepu. Wsiadam na kolejne 40 km. Pozdrawiam. :)

Gość mieszanka891
Ja chudnę dzięki Afrykańskiemu Mango http://szczupla-kobieta.pl dzięki niemu moje życie wywróciło się do góry nogami w pozytywnym sensie;) jem regularne posiłki plus suplement i spacer wieczorni i w tydzień 2kg;)