Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny kiedy uważacie że SEKS jest super? że jest zajepisty? Jakie czynniki

Polecane posty

Gość gość

muszą na to wpływać? podpowiedzcie nam facetom co sprawia że z jednym facetem macie super seks a z innym nie? Oczywiście wiadomo że chodzi o technike, jeden się stara a drugi nie i tylko spuści się po 3minutach i koniec zabawy... ale właśnie co składa się na tą technike, co uwielbiacie, jak itp itd bo tak czytam np ten temat (link na dole) i babka też pisze że ma z tym kochankiem "zajeebisty" seks, czyli jaki? Ja aktualnie nie mam kobiety, ale spotykam się z taką jedną i gdy już zaczniemy się kochać chciałbym właśnie być takim kochankiem że mówiłaby, myślała by sama sobie w duchu że ma ze mną nieziemski zajeebisty seks. Opowiedzcie dziewczyny czego pragniecie i czym dla kobiet jest zajeebisty nieziemski kosmiczny niesamowity seks, co sprawia ze on jest taki super. pozdrawiam:) http://f.kafeteria.pl/temat/f1/czy-odezwac-sie-do-kochanka-bo-chyba-spieprzylam-sprawe-p_6590518

Gość gość
musi długo pieścić i nie tylko dopochwowo ale bardzo wazna jest dluga gra wstepna minetka itp

Gość gość
No i ważny duży członek.najlepiej czarny.moze byc mocno opalony

Gość dam_ci_rade
wczoraj mialam zajebisty seks.To Ci wymienie: -dobrze sie caluje -na poczatku gra wstepna, calowanie, czuly dotyk, glaskanie po szyji itd -zajebiscie dobrze robi minete, zawsze mam mega orgazm, robi kilka razy zreszta.Lizanko i palcowka razem:) uwielbiam -sporo pozycji, rozna czestotliwosc rznienia, raz spokojnie,ostrzej i mega ostro -lapanie za szyje i chwytanie za wlosy podczas, klapsy w tylek-ja to akurat lubie jak facet dominuje -po orgazmie przytulanki i chwila odpoczynku i on znowu moze, szczerze to ja bardziej zmeczina bylam niz on -moj orgazm i moje zadowolenie jest dla niego najwazniejsze, to widac a to rzadko sie zdarza, bo razem nie jestesmy a no i facet zadbany i pachnacy, tam na dole tez:) to tez wazne powodzenia:)

Gość gość
no i dzięki:) tak wlasnie chce robić zresztą uwielbiam lizać cipusie:P więc moge to dlugo robic, a mieć kilka orgazmów pod rząd to też nie problem, mi raz dwa staje ponownie i jest gotowy do dalszych zabaw, ja moglbym z lozka caly dzien nie wychodzic tylko wlasnie wydaje mi sie ze kobiety nie lubia takich dlugich pieszczot:(