Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wawa gdzie dobrze laser frakcyjny na rozstepy

Polecane posty

Gość gość

Witam Poczytalam i widze ze jjedyne co moze pomoc na rozstepy to laser frak. W związku z tym pytanie do Was jaka klinike w wawa polecacie? Tyle tego jest ze nie sposob wybrać Zastanawialam sie nad klinika miracki albo ambroziak ale chetnie poczytam Wasze opinie Z gory serdeczne dzieki

Ja robiłam zabieg (laser frakcyjny) 5lat po pierwszej ciąży na rozstępy na brzuchu, udach i pupie. To jedna z najlepszych rzeczy jakie mogłam dla siebie zrobić :) Miałam tylko jeden zabieg a powtarza się go podobno dwa do trzech razy. Super sprawa. Po wygojeniu, pierwszy raz od 5 lat mogłam założyć strój kąpielowy. Po rozstępach nie było śladu. Profesjonalne podejście lekarza i koncentracja podczas zabiegu jak również dopytywanie się o samopoczucie i odczucia czy wszystko ok pozwoliło mi całkowite odstresowanie. Robiłam zabieg w http://cziu.pl/ Centrum Zdrowia i Urody przy Szczęśliwickiej. Teraz jestem po drugiej ciąży i znów są rozstępy na brzuniu więc kolejny raz będę korzystała z http://cziu.pl/ Co mogę ci powiedzieć... Po zabiegu nakładają jakąś maść znieczulająco chłodzącą... Po powrocie do domu nic mnie nie bolało... Dopiero po kilku dniach jak mój syn podczas zabawy niechcący kopnął mnie w brzuch to naruszył mi trochę skórę poddaną zabiegowi ale przysuszałam to i wszystko szybciutko się zagoiło. Zobaczymy teraz jak to będzie... Druga ciąża drugie rozstępy. Mam nadzieję, że efekty zabiegu będą tak zadowalające jak za pierwszym razem. Pozdrawiam

Gość gość
Dziekuje ci za odpowiedz Powiedz prosze jak dlugo trwa rekonwalescencja? Po jakim czasie widac efekty?

Hej. Z tego co pamiętam to u mnie czas gojenia to około 4 tygodnie żeby nie było żadnego śladu usmiech.gif Ale wiadomo u każdego goi się inaczej. Pamiętaj tylko, że trzeba codziennie natłuszczać skórę poddaną zabiegowi, bynajmniej ja tak robiłam... Dla mnie szokiem przede wszystkim było to, że nic nie bolało po zabiegu. Wróciłam do domu jak gdyby nigdy nic funkcjonowałam w codziennym życiu :) Mały dyskomfort odczuwa się podczas samego zabiegu ale tylko w okolicach pępka bo to bardzo wrażliwe miejsce. No i pewnie wszystko zależy też od samego podejścia lekarza, dlatego już wcześniej poleciłam Ci sprawdzone miejsce. Pozdrawiam :)

Gość drKowalewska
niestety laser jest jedynym pewnym,szybkim i bezpiecznym sposobem na rozstępy, zabiegi są bardzo skuteczne, a czas potrzebny na regenerację skóry nie powinien przekroczyć tygodnia, bardzo ważne jest, aby wybrać tylko sprawdzony i renomowany salon, który oferuje usługi laserowego usuwania rozstępów, http://bioperla.pl/uroda-laserowe-usuwanie-rozstepow/

Gość gość
A powiedzcie czy te stare rozstepy tez zejda po laserze?

Gość gość
A taki brzuszek, to ile mniej więcej kosztuje?

Gość gość
Na pewno Klinika Sfera, zobacz sobie na ich stronę http://klinikasfera.pl, ale na 100% widziałam w ich ofercie laser frakcyjny. Nie jestem tylko pewna, jakie on ma zastosowanie, ale na stronie znajdziesz wszystkie informacje, mają szczegółowo opisane wszystkie zabiegi :) Klinikę polecam!

Nie wiem o jak starych rozstępach mówisz ale ja robiłam około 3 lata po ciąży i u mnie podziałało po pierwszym zabiegu. Natomiast z tego co widzę to Mama24 robiła 5 lat po ciąży i też podziałało... Ile taka "przyjemność"?... Ja zapłaciłam 1200 zł za zabieg. Ale było warto żeby odzyskać ciało z przed ciąży... No i oczywiście przed laserem jeszcze się odchudzałam żeby wrócić do wagi z przed ciąży. Laser frakcyjny jest super rozwiązaniem na rozstępy...

Gość gość
Sama zrobiłam zabieg osoczem bogatopłytkowym, na rozstępy na brzuchu. Jestem bardzo zadowolona z efektu i polecam wszystkim. Tutaj możecie sobie więcej poczytać na czym ten zabieg polega, jakie są przeciwwskazania, jak często trzeba go powtarzać itd.: http://wellderm.pl/oferta/zabiegi-od-a-do-z/regeneris/.

Gość gość
Ktos robil w wawa

Ja robiłam w Warszawie. Już pisałam na innym forum że najpierw schudłam po ciąży a później zrobiłam sobie laser na rozstępy. Robiłam w Centrum Zdrowia i Urody, Warszawa ul. Szczęśliwicka. Bardzo polecam. Telefon do nich 500-801-004 ps. Gogologo mamy coś wspólnego. Ja też najpierw się odchudzałam a później potraktowałam rozstępy laserem :)