Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robicie gdy bardzo chce się wam siku lub kupe i nigdzie nie ma WC ?

Polecane posty

Gość gość

Czy zdarzyło się wam cos takiego ? jesteście gdzieś poza domem, chcę się wam niesamowicie np kupe, krecik niemal wychodzi z norki...co wtedy ? panicznie szukacie WC a co jesli nigdzie go nie ma ? idziecie w krzaki ? Bo ja szczerze mowiąc raz narobilam za przystankiem autobusowym, dobrze ze był już wieczor i nikt mnie nie widział, mialam 19 lat, podtarłam się gazetą ktora wyjelam ze śmietnika :O Innym razem bedąc w innym mieście...zrobiłam to w krzakach

Gość gość
moja znajoma nosi pampersy do pracy (mogą sikać tylko podczas przerwy obiadowej)

Gość gość
a fuuuuuuuuuuuu Nie wierze że w poblizu żadnej kawiarni, pubu czy sklepu większego nie było Poza tym ty mała dzidzia jesteś że zachce ci się i natychmiast musisz robic? Beznadzieja jakas

Gość gość
ja zapominam że mi się chciało odkładam na potem,casem sia udaje nie zawse!

Gość gość
Nie wierze że w poblizu żadnej kawiarni, pubu czy sklepu większego nie było x nie każdy żyje w warszawce czy innym krakowie i całe życie spędza w chałupie, galeriach, marketach, biurach itp typowa miastowa pani, która pewnie dzika od knura by nie odróżniła :D

Gość gość
jo se robie stucny pęchez wale w balona a potem sukam okazji jak Fasola jak sie tego pozbyć!

Gość gość
17.21 No tak, wy to tylko za stodołą, albo w wychodku z serduszkiem, a jak nie ma to na przystanku autobusowym :(

Gość gość
Jeśli jesteś gdzieś w polu czy lesie to można iść w krzaki, ale w mieście to jednak warto poszukać jakiegoś wc: stacja paliw, szpital, często przy cmentarzach i kościołach są jakieś "wychodki".

Gość gość
ja walę gdzie stoję i nadrabiam miną i wychodzi a w szkole filmowej nie poznali się na mnie cymbały!!!

jak jest miejsce publiczne to zazwyczej wc jest w marketach i tak dalej. oczywiście nie siadam na takich kiblach bo srać mi się nie chce poza domem. jak nie ma ludzi to w krzoki.

Gość gość
kupe jestem wstanie jako sprzetrzymac, gorzej siku :( kreta jeszcze nigdy nie mialam jakiegos upie rdliwego, chyba ze laksa jakas mne dopadla haha no a jak mi sie chce siku i nie ma gdzie to z trudem przetrzymuje xd a jak jest mozliwość to korzystam, jestem w stanie sb wyobrazić ze w krytycznej sytuacji kucne w parku za krzakiem, ale w srodku miasta chyba bym wolala zmoczyc spodnie

Gość gość
moja znajoma nosi pampersy do pracy (mogą sikać tylko podczas przerwy obiadowej) x Praca w markecie?