Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z prezentem

Polecane posty

Gość gość

Hej proszę o opinię w kłopotliwej sprawie. Drugi raz mi się już to przytrafiło i trochę nie wiem co z tym zrobić. Ale do sedna. Otóż koleżanka niedawno miała urodziny. Kupiliśmy jej nie tani sportowy zegarek polar. taki z bajerami. mierzy czas, dystans monitorować może serce itd... po 3 tygodniach koleżanka stwierdziła ze coś tam jej nie działa tak jak powinno ale ona nie bardzo potrafi sprecyzować co. i żeby jej go wymienić. nie wiem jaki w tym cel podejrzewam, że ten drugi o ile w ogóle uda się wymienić będzie działał tak samo. w dodatku złożyliśmy się w kilka osób ale było płacone moją kartą. w dodatku nie w moim mieście i muszę tam specjalnie jechać co mi ani na rękę ani po drodze. oczywiście mam ten rachunek ale zastanawiam się czy by nie skłamać że zgubiłam :/ Nie wiem co to za moda bo ja nigdy bym nie żądała od nikogo wymiany prezentu. raz mi się już tak zdarzyło że kolega chciał rachunek za prezent żeby sobie go wymienić. co myślicie?

Gość gość
daj jej rachunek niech sobie sama jedzie wymieniac elektroniczne rzeczy sa na gwarancji wiec nie okłamuj jej ze rachunek zgubilas

Gość gość
własnie problem leży w tym że beze mnie i mojej karty ona go nie wymieni. poza tym towarzystwo uznało że sama nie powinna tego robic skoro jest to prezent a nikomu nie po drodze więc powinnam jechać ja :( a mnie też ani nie po drodze ani czasu nie mam na jeżdżenie i wymienianie jej prezentu. a co nie mogłam zgubić?

Gość gość
zgubic moglas ... ale raz to załatw z ta wymiana a jak znów coś wymyśli to wtedy powiedz ze zgubilas

Gość Kajelka
Hmm... jeszcze nigdy mi się nie przydarzyła taka historia z zegarkiem, a zazwyczaj takie gadżety kupuję znajomym na prezent. Ostatnio prawdziwą rewolucję na rynku robią te zegarki z drewna- https://plantwear.pl/ Wręcz przeciwnie, każdy był zadowolony z prezentu i jego oryginalnej formy i designu :)