Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinglike

Jechać samej na wakacje?

Polecane posty

Jestem po maturze czyli mam najdłuższe wakacje w życiu (prawdopodobnie :D ) chciałam je oczywiście spędzić wyjątkowo. Taaa....do tej pory siedzę w domu. Trochę wcześniej pracowałam. Zawsze mogłam liczyć na przyjaciółkę, niestety już się nie przyjaźnimy. Zostałam porzucona. Nie warto w to wnikać Mam też chłopaka, ale na niego też nie mogę liczyć, ponieważ rodzice mu nie pozwalają (mamy prawie po 19 lat, 7 miesięcy razem). Nie mam niestety już nikogo. Mieszkam na wsi i nie ma tu kompletnie żadnych znajomych, takich z którymi mogłabym jechać. Siedzieć w domu czy może jechać samej? z drugiej strony wiem, że pewnie bym tam tylko ryczała, bo będę sama i bez chłopaka. Ale nie chcę rezygnować z marzeń, planów dla chłopaka. Jest w ogóle sens jechać samotnie?

Gość gość
leć ze mną do Grecji, ja tez nie mam z kim :)

Gość gość
niezły ten chłopak, mama mu nie pozwala... synus mamusi cycusia...porazka

Gość anusieczka
Pewnie, że warto jechać samej :) Ja tak podróżuję od kilku lat. Na początku bardzo się bałam, myślałam, że będzie kiepsko. Ale jest naprawdę bardzo fajnie. Planuję, przeszukuję mnóstwo stron. Ryanir, wizzair, booking, bookapart... I inne. Szukam najtańszych opcji, ale sprawdzonych. Nie chcę trafić na jakiegoś oszusta czy zboczeńca. A samotne podróże bardzo kształcą!