Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są jeszcze jakieś normalne kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Czy istnieją jeszcze jakieś normalne kobiety? Czy jest jakaś z którą można stworzyć normalny i szczery związek oparty na zaufaniu i milosci? Ja jeszcze na taką nie trafiłem. Moje wszystkie związki ciągle się psują. Pierwszy rozpadł się po 8 latach wspólnego życia. Wszystko było w porządku. Kochaliśmy się. Wydawało by się ze jesteśmy idealnie dobrani i będziemy z sobą na zawsze. Niestety... Wolała wyprowadzić się do mamusi. Z następną było jeszcze ciekawiej. Nie byliśmy ze sobą długo. Tylko pół roku. Ale wiązałam z nią nadzieję że uda nam się stworzyć normalny związek. Też się nie udało. Odeszła bo, jak stwierdziła, "znalazłam pracę i nie będę miała czasu dla ciebie. Bardzo cię kocham i jest mi ciężko, ale muszę odejść ". Już sam nie wiem. Czy to że mną jest coś nie tak? Czy zawsze trafiam na niewłaściwe kobiety. Chciałbym się związać z kobietą, nie na jakiś czas, ale na zawsze. Teraz nie wiem czy jest sens się wiązać. Nie chce być kolejny raz zraniony, trafiając na nieodpowiednią kobietę.

Gość gość
Tak sa takie kobiety, Też kogoś szukam i też ciagle nic. Albo żonaty, albo taki co chce sie tylko pobawić.

Gość gość
Ja już wątpię że taką znajdę.

Gość gość
może czuły, że mają Cię w garści? nie można niestety nigdy pokazywać swojej uległosci...

Gość gość
Z następną było jeszcze ciekawiej. Nie byliśmy ze sobą długo. Tylko pół roku. Ale wiązałam z nią nadzieję że uda nam się stworzyć normalny związek. x lesbijskie nie są trwałe

Gość gość
Do gość 17:46 nie czepiaj się literówek

Gość gość
Do 22lataprzegrywu jak Chcesz to możemy popisać.

Gość gość
Chociaż wątpię żebyś była inna niż wszystkie.