Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KSIĄŻECZKA CIĄŻY

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny, jestem w ciąży i chcialam zmienic lekarza prowadzącego. Wczoraj bylam na wizycie u "nowego" lekarza ,wyczekałam się godzinę i czekalam az od czerwca do niego( w miedzy czasie chodzilam gdzie indziej) i okazał się dość fajny ale na wstępie oznajmił mi,że on w przychodni jeszcze tylko miesiąc będzie przyjmować na nfz potem tylko prywatnie i ze odrazu mi to mowi zeby byc szczery i mnie nie naciagac. Powiedziałam mu ,że się zastanowię w takim razie. Nawet mnie nie zbadał a nie wiem po co wbil mi pieczątke do ksiażeczki ciąży i dał plusik przy tętnie płodu. Wkurzylam się troche. Zdecydowalam,że jednak pozostane u tego lekarza co do tej pory, a w kolejnej ciąży będę chodzić do innego. Co mi radzicie powiedzieć lekarzowi jak spyta co to za pieczątka i skąd?? przecież nie powiem mu ze go chcialam zmienić. Myslalam moze ze po prostu bylam na usg bo chcielismy z mężem dziecko zobaczyc i tak mi sie wbil ten lekarz. Doradzcie...

Gość gość
Mozesz poszukac jeszcze innego lekarza

Gość gość
dokladnie - powiedz o usg, albo że potrzebowalas pilnej konsultacji, bo ten lekarz do ktorego chodzil nie przyjmowal tego dnia itd.