Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

panne która która wymagała modela z wyglądu potraktowałem chamsko

Polecane posty

Gość gość
Tak idealnej kobiety jak ona to nigdy nie spotkałem pod każdym względem charakter, uroda nie, nie była zrobiona była mega naturalna, że wiekszość modelek! może się z taką urodę schować!

Gość gość
a co to była za jedna, czemu głupio gadała ?

Gość gość
o przystojniakach, modelach i jakiego nie wyrwała faceta, jakiego nie widziaay i oczekiwania wobec faceta z wyglądu włącznie z twarzą. Chce takiego przystojniaka, szkoda, że nie poszłam do klubu bo bym wyrwała mega przystojnego itp. Pewnie taka panna zdradzi faceta jak się pojawi ładniejszy/przystojniejszy szkoda zachodu na taką panne!

Gość gość
napisałeś że kilka lat się o nią starałeś, czyli jednak cie olała i się mścisz

Gość gość
Miała 21 lat czy to wina, że taka młoda może mieć takie oczekiwania? może warto szukać wśród 25-30 letnich

Gość gość
gość dziś O ta? to się nie starałem kilka lat! tam ta to znałem z 2 miesiące

Gość gość
Ja się nie mszczę, że dostane kosza :) rozumiem sytuacje

Gość gość
Nie chce zbyt atrakcyjnej typowej 10/10 idealna pod każdym względem. Normalna mi wystarczy :)

Gość gość
o przystojniakach, modelach i jakiego nie wyrwała faceta, jakiego nie widziaay i oczekiwania wobec faceta z wyglądu włącznie z twarzą x Jaaasne, dziwnym trafem każda kobieta, którą spotykasz akurat tylko o tym mówi :P Chory wytwór twojej chorej wyobraźni, lecz się, bo czas najwyższy.

Gość gość
Czubek trafił kiedyś na taką i przez następne 10 lat będzie zakładał ten sam temat na kafeterii.

Gość gość
Ja chce kobietę normalną, ułożoną, uroczym uśmieche, troche romantyczną gdzie mogę spędzić reszte życia z nią x Ułożyć to możesz sobie psa. A żadna normalna nie weźmie kafeteryjnego jęczybuły zakładającego w kółko ten sam temat. Nie ma opcji.

Gość gość
gość 2016.08.11 Wiekszość kobiet które spotykałem właśnie tak mówiły albo się ukrywały, że wymagają modela do związku. Najwięcej słyszałem od nich jacy mężczyźni to dupki,******cze, idioci, że każdy facet jest taki sam sami są winni biora modeli przystojniaków to mają za swoje :P