Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość mid

komuś przeszkadzał ;)

Polecane posty

Gość gość
Hejjesteście na plusieto może z szarlotką mógłbym się dołączyć? :)

Gość gość
Ok;) spadam... na cztery łapy jak zwykle:) bawcie się dobrze...tzn.(nie)grzecznie;) 🖐️;)

CiZia dobre nawilżenie jest bardzo ważne :D Waduś, ja nie mówię, że Twój serniczek nie jest niezwykły. Tylko ja lubię najprostszy, ale za to ma być ogromny, bez spodu, bo nie lubię :O :P

Gość gość nowa97
no hej ... jestem zmeczona na maxa ale niestety nie udaje mi sie zasnac.... dajcie cos na sen litosci!:)

CiZia dobre nawilżenie jest bardzo ważne :D Waduś, ja nie mówię, że Twój serniczek nie jest niezwykły. Tylko ja lubię najprostszy, ale za to ma być ogromny, bez spodu, bo nie lubię :O :P

Gość gość
😘 😘 😘 :P (Nowa, miło Cię widzieć :) ). Misiu, to pewnie odtąd odkąd się przechrzciłeś (są trudności z rozpoznaniem) ;)Wadi, malinki specjalne dwie ;)Cizieńko 🌻 i inne słodkości :PMuszko, nie wiem, czy na pewno ogarniasz, co musiałabym pocierać, więc przemyśl na spokojnie, zanim zadeklarujesz :classic_cool:Uprasza się o niepodbijanie jutro tego tematu, jeśli ktoś ma ochotę nasadzić kwiatków, buziaczków, słodyczy albo oblizać ze mną piankę na kolejnym temacie o niczym (czyli najlepszym :classic_cool: ) to niech go cholerka założy, a nie zawsze ja! :D ;)🖐️ P.S. Zapewne jeszcze czeka mnie popych na koniec :P

Gość gość
No oczywiście :O

Gość gość
:O??

Gość gość
:O???

Gość gość
Chciałbym zapamiętać każdą Twą sekundę Evkadlaczego mi to odbierasz?z każdego dniawrzosy mieć na łydkachjak pokrzywydlaczego mi to odbierasz?winogronem soczystym Cię poczęstowaćnie lubisz? nawet gdy deszcz Cię zrosizapamiętać dodatniodlaczego mi to odbierasz?

Gość gość
Jak wysłać cztery posty w jedną minutę?