Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzdecydowanaona29

Ja zła kobieta nie chce ślubu...

Polecane posty

Czekałam byłam cierpliwa nie marudzilam nie naklanialam nie szantazowalam i co mi z tego? NIE DOCZEKALAM SIE! Teraz mam 29 lat jestem dalej w tym związku bo go kocham ale ślubu już nie chce co to zmieni? Nic teraz on ma o to do mnie pretensje że ja nie chcę ale czas na wielkie uniesieniani piękne zaręczyny i ślub z wielką pompą był juz czas . Niestety on wtedy nie byo tym zainteresowany

Gość gość
baby se poszukaj skarbie

Gość gość
Mam podobnie. Już nie chcę. I sądzę, że ogólnie moje uczucia do niego się wypalają, on to chyba czuje, bo wpada w panikę i nagle się zrobił taaaki wtażliwy i otwarty na moje potrzeby. Szkoda. Tak się kończy życiowe tchórzostwo i brak jaj. Ogólnie się zniechęciłam do całego rodzaju męskiego. Pewnie na starość zeżrą mnie koty :D Lepsze to niż miałaby mnie zeżreć małżeńska frustracja.

Gość gość
dobrze żeście mi przypomniały bo muszę ogolić mosznę

U mnie teraz sa pretensje że ja nie chcę ślubu że jak to będziemy mieszkać razem żyć bez niego? Moja niedoszła teściowa wariuje! To ja uświadomiłam że to jej synus był niezdecydowany więc ja już nie chce z nim brać ślubu wystarczy mi to co jest.

Gość gość
a mnie się wydaje , że stosujesz politykę " na złość mamie odmrożę sobie uszy " on był niezdecydowany i było źle , teraz ty weszłaś w tą rolę i .....ma być dobrze ?:)