Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita240909

Mój facet nie wie czego chce!

Polecane posty

Gość Anita240909

Mam problem z facetem. Ja mam 24 lata on 23. Jestesmy od 3 miesiecy razem i on ostatnio pisze do mnie takie dziwne teksty.. np. wysyla mi smsa buzke :*, no to ja odpowiadam tym samym a on na to "a przepraszam, pomyliłem numery". i takich akcji jest coraz częściej. próbuje wywołać we mnie zazdrość. kiedy udaje mu się i jestem zazdrosna to robi mi awanturę "ty zazdrośnico! nie mogę nawet z koleżanką pogadać! byś mnie na smyczy trzymała!". kiedy robię odwrotnie i udaję, ze nic mnie to nie obeszło, robi awanturę "jesteś podła! wogole mnie nie kochasz! nie zależy ci na mnie!". czy mozecie mi doradzić jak zatem powinnam zareagować kiedy mnie tak podpuszcza? skoro każda reakcja jest zła?!?!?!

Gość gość
więcej analu skarbie !

Gość gość
powinnaś spierdalać od niego

Gość gość
Nie sprawia wrażenia dojrzałego mężczyzny.

Gość gość
Kochana. Takie podpuszczanie to jest takie gowniarskie ze az szkoda pisac. Facet ma niskie poczucie wartosci- tez takiego mialam. Okazalo sie ze histeryk, emocjonalny popapraniec. Jak masz sie zachowac? SZANUJ SIE i miej wymagania- wysyla lub udaje ze wysyla buzki do kolezanek? Podziekuj mu za wspolprace i naprawde, naprawde poczekaj na normalnego meskiego faceta z normalnym charakterem a nie rozchwiana memle. Szanuj sie.

Gość gość
Ewidentnie robi to celowo bo nie wierzę żeby mylił celowo numery... Na pewno chce wywołać w Tobie zazdrość. Najlepsza metoda to wtedy chyba nie dac sie sprowokować i nie pokazywać po sobie zazdrosci po prostu udawać jakby sie nic nie stalo, ale tez trzemac go troche na dystans, moze mniej sie kontaktowac i spotykać z nim, wtedy moze cos mu to da do myslenia

Gość gość
To debil podziękuj mu za uwagę i w nogi

Gość gość
Serio? Takie mentalne dziecko Ci sie trafiło autorko? :O Ja mam 21 lat a zachowuje sie o wiele lepiej od tego chlopczyka. Sorry ale zwiazalas sie z dziecinnym burakiem. Poszukaj kogos lepszego bo z takim absztyfikantem to daleko nie zajedziesz ;)