Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy robicie sesje noworodkowe ciazowe u fotografa?

Polecane posty

Gość gość

Warto czy nie? Jakie zdjecia Wam sie najbardziej podobają? Co myslicie o fotografii nowrodkowej w miskach koszykach w smiesznych czapkach?

Gość gość
po co ci to potrzebne ? czy twoja matka też robiła takie głupoty ? nie widzisz, ze wszyscy chcą zarobić na tobie wciskając ci ''noworodkowe'' usługi ?

Gość gość
A ja zrobię mojemu małemu taką sesje. Mi się bardzo podobają te słodkie dzieciaczki. Jedno zdjęcie rzucę na płótno i powiesze na ścianie.

Gość gość
Robiłam obojgu. Fajna pamiątka. Sesje ciazowa też zaliczyłam. Miło po latach do tego wrócić.

Gość gość
ja sama w domu robiłam synkowi, mam dobry aparat, trochę gadżetów i zdjęcia jak z profesjonalnej sesji :)

Gość gość
ja miałam sesję ciążową i noworodkową. I jedną i drugą miałam robione przez fotografa z http://fotoursus.pl/ :) myślę, że nie ma co porównywać sesji robionej przez profesjonalistę do sesji robionej w domu, w końcu niewiele osób ma taki profesjonalny sprzęt – a to ma ogromny wpływ na efekt końcowy.

Gość gość
Ja absolutnie nie robiłam i sama nie latałam z aparatem za dzieckiem i nie latam aby "łapać chwile". Robię regularnie moje akty dla męża - to super sprawa. Dziecko ma troszkę fotografii, ale przesadne fotografowanie go jest dla mnie trochę niezrozumiałe.