Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KATOWICE to piękne miasto

Polecane posty

Gość gość

Tak samo jak jego mieszkańcy, zgadzacie się ?

Gość szeregowy Czereśniak
szare

Gość gość
Co roku przejeżdżam autostradą przez Katowice zgadzam sie z roku na rok Katowice pieknieją ps kiedyś były brzydkim miastem ale z roku na rok dzięki wszystkim inwestycjom remontom pięknieją ps wiem że koło spodka ma powstać wieżowiec :)

Gość gość
szare to byo 20 lat temu. Dziś to tętniąca życiem metropolia z przystojnymi facetami na każdej ulicy.

Gość gość
ja lubię Katowice

Gość gość
Njalepsze miasto na śląsku

Gość gość
ładniejsze niż kiedyś ale brudne powietrze zanieczyszczone pełno ladacznic

Gość gość
Ja całe życie mieszkam w Katowicach i dla mnie to zawsze było piękne miasto, choć wiele osób się ze mną nie zgodzi, twierdząc, że od niedawna jest tu ładnie. Fakt, Katowice bardzo się zmieniły. Kiedyś był stary dworzec, a teraz jest nowy wraz z Galerią Katowicką. I jeszcze w tym roku są palmy obok leżaków, które znajdują się przy "rzeczce". Jest pięknie! Koło Skarbka budują też duży lokal gastronomiczny. Cieszę się, że mieszkam w Kato! :classic_cool:

Gość gość
To prawda Katowice coraz ładniejsze, super imprezy ze czasami nie wiadomo który klub wybrać:) Galeria katowicka ok ale Supersam totalny niewypał. Ludzi zero.. zamiast tego mogli postawić coś bardziej pożytecznego. Bo wiadomo było ze ludzie raczej będą chodzić do katowickiej tym bardziej ze i tak jedna koło drugiej.

Gość gość
Katowice są coraz ładniejsze! www.clkp.pl/katowice

Jakim cudem przeoczyłem ten temat ? :) Katowice... samo brzmienie tego słowa wywołuje u mnie radość :) Za każdym razem gdy ide przez centrum Katowic, czuję, że zyje. To trzeba przeżyć, tego nie da się opisać...

Gość gość
Katowice tętnią dosłownie życiem, wystarczy pójść do galerii Katowickiej, Silezji, bądź do samego centrum