Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci sa chamscy dla dziewczyn, które...

Polecane posty

Gość gość

podobają im się, ale wiedzą że nigdy nie będą ich mieć. Zauważyłyście?

Gość gość
tak,ale to nieszczęśliwi desperaci

Gość gość
V 22lataprzegrywu dziś a ci co nie mogą mieć żadnej to dla wszystkich dziewczyn. kocham cie

Gość gość
niektórzy są "chamscy" z natury i tyle 🖐️

Gość gość
Najpierw podrywają, a jak widzą że nic z tego nie będzie to stają się chamscy

Gość gość
To prawda. Z góry są chamscy dla tych które się nie podobają (w najlepszym wypadku są obojętni), a tym które uznają za sexy liżą tyłki aż do porzygu - do momentu aż podobająca im się panna nie da ostatecznie do zrozumienia, że palant nie ma u niej szans. I tyle w temacie odnośnie wrażliwości, empatii samców i ich podejścia do kobiet.

Gość gość
Och jak sie z tym zgadzam :)

Gość gość
Tak, potwierdzam. Ale nie wszyscy. muszą mieć jednak w sobie ten pierwiastek chama. Jak tak sięgam pamięcią w przeszłość (mam 30 lat, jestem kulturalną i delikatną osobą i nigdy nikomu nie zrobiłam świni), około pięć razy usłyszałam od różnych chłopaków tekst w stylu "s********j", "odp*****l się" albo "jesteś p*****lnięta". Takich mamy w Polsce dżentelmenów. Mogę nawet nazwiskami napisać.

Gość gość
i to byli ci chłopacy, z którymi mnie wiązało coś "więcej", o których wiem, że bardzo im się podobałam.

Gość gość
a jeszcze kolejny mi sie przypomniał, bardzo oschły się zrobił i też coś mi niemiło odpowiedział po tym, jak nie zgodziłam się iść z nim do łóżka

Gość gość
Jeden facet ktoremu kiedys odmowilam seksu do dzisiaj nie mowi mi czesc :O Troche to chamskie, ale coz... minelo juz chyba 3 czy 4 lata a on nadal mnie ignoruje, widujemy sie raz na ruski rok doslownie, ale witam sie ze wszystkimi, on mnie unika, a jak tam sobie w sumie uwaza

Gość gość
No faceci to swinie.Ja tez dalam takiemu jednemu "kosza",ale w kulturalny sposob (liczyl na seks).A ten z wyrzutem w glosie,ze nie potrafie nic dac od siebie :D Czyli,ze jak byl mily to ja w zamian powinnam byla sie z nim przespac.Oj ludzie.Przez dluuuuugi czas sie na mnie za to "odgrywal".Roznosil plotki i w ogole byl chamski,juz nie moglam patrzec na ta jego morde :O W ogole oblesny typ,nie wiem skad oni maja tyle tupetu :O

Gość gość
nie popieram chamstwa ale w zasadzie to dosyć naturalne że jak ktoś kto liczył na więcej dostanie kosza to zaczyna miec was w doopie:) i poniekąd jest to bardziej zdrowe i dla nich i dla was niż dalsze łudzenie się w tym zakresie

Gość gość
Miec w doopie to powinien nawet.A nie chodzic i roznosic plotki,robic nieprzyjemnosci,caly czas jakies zlosliwe komentarze pod moim adresem.Jak goowno,ktore nie chce sie odczepic.

Gość gość
coz, sa slabi psychicznie trzeba im tylko wspolczuc

Gość gość
22:56 raczej nic nie tłumaczy chamskich odzywek, a już na pewno nie urażone ego. Ale facet z klasą i z godnością nigdy się tak nie zachowa.

Gość gość
Po pierwsze nie faceci tylko mezczyzni wy dawmskie szowinistyczne swinie. Po drugie same ich wybieracie bo same jestescie patolkami

Gość gość
po co wogole rozmawiac z dziewczyna ktora dala do zrozumienia ze nie jest zainteresowana? po co? czego tu nie rozumiecie? po co mam tracic na ciebie czas podchodze zagaduje i badam grunt, nie ciagniesz tego to juz wiem ze nic z tego nie bedzie i nie trace na ciebie czasu ide dalej wysylam smsy badam nie piszesz juz wiem ze jestes strata czasu ide dalej dziewczyna do mnie zagaduje , ja nie jestem zainteresowany rzucam teks ze moja zona cos tam i juz wie ze nie ma u mnie szans bo nie nosze obraczki to czasem sie slinia gdy nie wiedza ze jestem zonaty taki jestem dasz mi znac ze nie mam szans na cos wiecej i juz stajesz mi sie obojetna , olewam cie bo jestes strata czasu , nie istenijesz dla mnie , znajdz innego frajera adoratora , nich inni cos dla ciebie robia , ja nie zrobie nic dla ciebie, przeciez masz swojego faceta , meza, jesli nie chcesz go zdradzic ze mna to niech on o ciebie dba ale nigdy nie bylem chamski dla dziewczyn z ktorymi spalem a potem przestalem , zawsze dla nich czuje sympatie bo razem spalismy kiedys bo nie pale mostow taki jestem cwaniak :) nigdy nie pomoge dziewczynie ktora mnie olala podladowac akumulatora zima kiedy ostawi auto na swiatlach nigdy bo nie jestem frajerem

Gość gość
taka dziewczyna ktora z nikim nie ten to zostaje w koncu sama jak palec a najbardziej widac to na imprezach integracyjnych ja omijam takie szerokim lukiem a wiele siedzi na krzesle i pies z kulawa noga nie poprosi do tanca na kolejna impree juz nawet nie prychodza za to ja jestem na kazdej ha ha ha