Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdy facet prawie codziennie żartuje na tematy o homoseksualistach

Polecane posty

Gość gość

to co mam myslec? bo zaczynam sie zastanawiac co to ma byc :P

Gość gość
Lepiej sprawdź czy nie zapisal się do ONR :P

Gość gość
Miałam takiego znajomego na studiach. Później się okazało, że to dlatego, że temat znał bardzo dobrze i "od dvpy strony" :D

Gość gość
01:51 weź mnie nie strasz. Jeśli to prawda to po co ze mną się spotyka a przede mną miał inne kobiety... p.s.o facetach nic nie wiem :P ale te żarty są aż dziwne bo ile można? Przykład pierwszy z brzegu: mowie mu wczoraj ze niektorzy faceci przed pewnym koncertem domagali się od organizatorów by zrobić selekcję i wpuszczać tylko osoby pełnoletnie żeby nie bawić się na koncercie obok gimbazy bo to inny klimat. A mój na to znieksztalcil głos by brzmieć dziwnie i mowi: "a co to hehe, nie chciał ten protestujący poznać miłego chłopca hie hie?" I ogólnie często żartuje na te tematy. Łatwo podciaga różne sytuacje pod gejów i o tym żartuje.

Gość gość
A co w tym śmiesznego? Dla mnie to świadczy o prymitywizmie tej osoby. :o

Gość gość
Nie, żeby coś, ale osoba, która podejrzanie często śmieszkuje z wątków homoseksualnych, z dużym prawdopodobieństwem próbuje odwrócić uwagę od swojej własnej wątpliwej seksualności xD. Uważam że twój facet cichociemnie fantazjuje o penisach.

Gość gość
jest parówkowym skrytożercą

Gość gość
11:01 no to mało przebiegły jest, bo powinien wiedzieć że gadanie o czymś zbyt częste rzuca na niego ogromne podejrzenie. Ohyda. Cóż, nie mam nic do homo ale biseksualnych oszustów nie toleruje no chyba ze na starcie by mi powiedział ze ma taką orientację. Dlaczego faceci kłamią? Przecież są na świecie kobiety tolerancyjne i niech takich szukają

Gość gość
Hehe tolerancyjne ...:) dobre...od razu pewnie zaproszą partnera z kolegą :P