Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym mieć faceta ale nie potrafię go znaleźć

Polecane posty

Gość gość

Co robic?

Gość gość
Zadbaj o wygląd, bo faceci bardzo na to patrzą, to po pierwsze. Po drugie, bądź miła, otwarta, wyluzowana, rozrywkowa. Esencja tego to po prostu bądź uśmiechnięta :). Nie ma nic gorszego niż królowa lodu która na wszystkich patrzy z góry ze swego wysokiego tronu, takich kobiet faceci unikają jak ognia. Ładnej sympatycznej kobiecie prawie nikt nie jest w stanie się oprzeć :)

Gość gość
bedzie ci trudno bo ty chesz ,, miec faceta" a powinnas chciec byc z konkretnym facetem, ktory ci sie podoba a tak chodzic ,szukac i wybierac to sama nie bedziesz wiedziala kogo chcesz

Gość gość
Chodź w sukienkach i spódnicach - teraz same babochłopy w spodniach. Nie noś pierścionków.

Gość gość
Ale że co? Faceci cię nie chcą?

Gość gość
ja se wolny jestem chcesz mnie¿

Gość gość
Nie potrafię być wyluzowana i rozrwkowa Ciągle mnie coś martwi i mnie też to smuci że nie mam faceta Wiec jak mam być wyluzowana I tak koło się zamyka

Gość przerost tresci nad forma
to moze na kobiety się przerzuć :D

Gość gość
Chciałbym mieć kobietę ale nie potrafię jej znaleźć Co robic? Wyobraź sobie sytuację gdzie chlopak i dziewczyna sie sobie podobają, co ma się wydarzyc żeby byli razem?

Gość gość
Często właśnie paradoksalne odpuszczenie sobie powoduje że coś nam fajnego się w życiu trafia. Jeśli skupisz swoje myśli na dbaniu o siebie i swoje potrzeby, staniesz się ładniejsza, bardziej uśmiechnięta i w naturalny sposób przyciągniesz facetów. A jak będziesz się skupiać nie mam faceta, nie mam faceta, to faktycznie pozostaniesz w błędnym kole. Wiem że łatwiej się mówi niż robi bo sam mierzyłem się z podobnym problemem, ale jest dużo prawdy w tym co mówię.

tak naprawde to jest wszystko o kant chvja stłuc, dziewczyno, czasem musi przyjsc czas na to ze spotkasz kogos co nadaje na tych samych falach co ty, wtedy to będzie to czego zawsze chcialas. NIc na siłe........

Gość gość
mi faceci przestali sie podobac. teraz kobiety bardziej. ale jaja. chcialabym sie teraz wtulic i usnac w ramionach jakiejs kobiety,

Gość gość
Siedź w kącie znajdą cię :-) mama mi tak powtarzała i się sprawdziło .

Gość gość
A ile masz lat?

Gość gość
Do ładnej dziewczyny / kobiety, zawsze w końcu przyplącze się jakiś facet. Jeśli nie możesz znaleźć, to znaczy, że jesteś brzydka.

Gość gość
gość dziś Do ładnej dziewczyny / kobiety, zawsze w końcu przyplącze się jakiś facet. Jeśli nie możesz znaleźć, to znaczy, że jesteś brzydka. TAKA PRAWDA

Gość gość
A może kup sobie jakieś fajne perfumy ? U mnie zadziałały jak magnez :D

Gość gość
niewiasty przebrzydłe dlaczego macie takie tyłeczki piękne przesłodkie do ciamciania w nich jęzorem ?