Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż gasi mój entuzjazm

Polecane posty

Gość gość

jak gdzies wychodzę to mowi "znowu ci sie dupa rwie" ale jak mnie poznał dobrze wiedział, ze jestem towarzystka, wesoła i lubie wyjsc do ludzi..zawsze taka byłam wiedział o tym, dusza towarzystwa. Jednak przykre było jak mi powiedziałam, ze wkurza go, ze jak gdzies wychodze to , robie sie inna, taka roztrzepana nie mysle, wtedy o niczym i sie robie taka chaotyczna, zapominam kluczy torebki itd. bo taka zakrecona wtedy jestem i szczesliwa i "merdam ogonem", ze przez to zapominam wszystkiego innego. Maz ma depresje i bierze leki, ale myslicie, ze przydałaby mu sie psychoterapia/?Jak moze byc zły, ze "ja jestem entuzjastyczna " gdy gdzies wychodze...nie czaje?czy to, ze mna cos nie tak.

Gość gość
To nie jest normalne zachowanie z jego strony. W porządku jest gdy osoba z góry ciągnie do siebie tę z dołu, ale w drugą stronę to prosta droga na dno dla obojga. Masz prawo być entuzjastyczna i cieszyć się życiem! Ktoś kto odbiera smak życia innym jest podły, wiem że jego choroba trochę to tłumaczy, ale nie może tak być.

Gość gość
weź go ze sobą

Gość gość
twoj maz to kotwica, ktora poprzez swoja chorobe ciagnie cie w dol :O to nie tylko depresja ale chyba i tokstycznosc powoduja, ze chce cie sciagnac przykrymi slowami do swojego poziomu. a jesli leki nie pomagaja (co ewidentnie widac) psychoterapia jest konieczna.

Gość gość
W*****a go ze jestem taka rozwalona że Szczęścia że gdzieś Wychodzę szok

Gość gość
Zamiast się cieszyć że jestem szczęśliwa że wychodzę egoistycznie się wkurza bo nie zrobię dziecku mleka bo zapomnę i on to musi robic

Gość gość
Moj mąż odwraca kota ogonem gdy mówię te rzeczy on ze wiem ze jestem wrednym chujem..

Gość gość
To jaka mam być? Jak.wychodze? Cieszę się taka już jestem

Gość gość
Ściąga mnie w dol