Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koniec upałów 2 tygodnie bedzie chłodno nawet z deszczem

Polecane posty

Gość gość

uwielbiam deszcz i pocałunki w deszczu :D

Gość gość
uwielbiam złoty deszczyk

Gość gość
moge cie obszczać:-D

Gość gość
nie ma sprawy jeśli kobietą jesteś

Gość gość
a były jakieś upały w Polsce? widocznie musiałam je przespać, na szczęście swój urlop spędziłam w pieknym, słonecznym kraju nad ciepłym morzem. W Polsce już niczego nie planuję, niech sobie leje...mój urlop się już skończył i na szczęście dobrze go wykorzystałam...na plazy a nie w polarze nad Bałtykiem :D

Gość gość
Jakie upały? Było trochę ciepła to fakt ale same upały trwały tu gdzie mieszkam bardzo krótko. Znacznie chłodniej jest od dłuższego czasu.

Gość prawictwo pospolite 152
jaki urlop ? Urlop trwa 365 dni w roku hehe

to moze ja sie wypowiem bo jestem znawcą - nie było upałów w tym roku , ale uwaga nie brakowało ciepłych dni Przykladowo Czerwiec był najcieplejszy od 10 lat, Lipiec był taki sobie .. Sierpień jak do tej pory nie zawodzi ( malo jest dni dezczowych , ale prognozy wygladają raczej na duze ochlodzenie )

Polska jest zimnym krajem , więc jesli ktoś prześpi ciepłe dni , to potem tego pożałuje .. W tym roku przykladowo CZerwiec był cieplejszy niż Lipiec tempartury dochodziły nawet do 33 C w CZerwcu w Lipcu wiele nie wychodziłem na dwór bo padało ponad tydzień ale CZerwiec uważam za udany

CZerwiec w tym roku również był wyjątkowo bezchmurny i bardzo suchy nie padało praktycznie wcale temperatury niemal przez cały miecąc były wysokie około 28 C przez okolo 3-4 dni było ponad 30 C

Gość gość
nie wygrzałam się tego lata kilka dni upalnych a reszta taka sobie sierpień też chyba niezbyt ciepły, i trzeba się szykować do jesieni, oby była ciepła i długa

Gość gość
Ja urlop spędziłam nad ciepłym morzem. Polecam :) Jeśli tylko macie trochę środków, to nie zastanawiacie się ani chwili. Pewna pogoda, ciepła woda, rajskie widoki i pyszne jedzenie. Mówię o wyspach greckich :) Jońskie są bardzo piękne i bezpieczne. To jest niesamowite, że 2,5 godz. samolotem dzielą nas od zupełnie innego, piękniejszego świata. A jeśli chodzi o lato, to ja już się nim znudziłam. Czekam na jesień.

Gość gość
Na jesień i rachunki za ogrzewanie

Gość gość
to moze ja sie wypowiem bo jestem znawcą - nie było upałów w tym roku , ale uwaga nie brakowało ciepłych dni x to, że w twojej wsi nie było nie oznacza, że w całym kraju owszem, były

Gość gość
Nareszcie normalna temperatura, całe szczęście.

Gość gość
jak nie bylo upalow? moze na pn kraju mieliscie fajnie, ale poludnie kraju nawiedzalo kilka transz upału. nie pamietam juz dokładnie maja, ale przeciez np. rozgrywane mecze PL na EURO we FRA zbiegły sie z zayebistymi upałami - pamietam jak lalo sie z czlowieka w ten dzien w ktorym gralismy z Ukrainą czy Szwajcarią. W lipcu trawa praktycznie nie odrastała na podwórku - była upalona przez slońce. W tamtym tyg. tez było kilka niemiłych dni

Gość gość
Mówią ze lato jeszcze wróci:D pare dni będzie chłodno. W zeszłym roku i 2 lata temu to było upalne lata az do października w tym takie typowo polskie- trochę upału trochę deszczu. Ale czekam jeszcze na lato i temp 30st:D

Gość lauraa273232
Miałam meteorologię na studiach i nikt nie jest w stanie przewidzieć pogody nawet do tygodnia na przód, a co dopiero do dwóch, te prognozy to tylko takie przewidywania, realna prognoza pogody może być na 48 godzin