Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mm170

Poznam Panią do 38 lat zadbaną i kobiecą

Polecane posty

Gość mm170

Tak jak w temacie aby wyglądem nie odstraszała :-) była zadbana i przedewszystkim kobieca :-) Pozostałe aspekty wyjda w trakcie poznawania się i oczywiście każda ze stron moze tutaj pytac jakie ma wymagania wzgledem drugiej osoby.

Gość gość
A ty jak wyglądasz palancie? Bo pisać poprawnie nie umiesz, to już widać nieuku.

Gość mm170
Jak Ci sie niepodoba moje pismo to dowidzenia Beszczelnym babsztylów nie toleruje. To nie wątek dla Ciebie. Czy ja Cie obrażam wielka Panisiu ?

Gość gość
Trafiłam na tytuł tego wątku i nie wiem czy się śmiać czy płakać. Ja mam 37 lat, wyglądam na 10 mniej, zadbana i owszem, szczupła, do tego zaradna i inteligentna. I co ja z tego wszystkiego mam ? Właśnie zakończyłam wieloletni związek, bo niestety zaradność i inteligencja u kobiety nie zawsze wychodzą na dobre. Niestety mój facet wykorzystał to w ten sposób, że otwarł sobie działalność i od roku nie zarobił ani grosza, wręcz przeciwnie narobił długów, dom, rachunki miał w nosie, bo wiedział, ze jego piękna i zaradna kobieta utrzyma wszystko sama, gdy on się będzie bawił w biznes i będzie co lepsze jego długi spłacać, bo przeciez ją stać. Tak on się bawił w biznes bez grama zawstydzenia, a we mnie narastało coraz większe zazenowanie sytuacją, az w końcu miarka się przebrała. Facet powinien mieć dumę, która nigdy nie pozwoli mu być a utrzymaniu kobiety, choćby i ta miała 10 tys na miesiąc i było by ją stać na to. Póki co nie w głowie mi kolejne związki, bo na myśl że znowu spotkam kogoś kto moje dobre serce i zaradność wykorzysta przeciwko mnie wywołuje u mnie obrzydzenie delikatnie mówiąc;)

Gość gość
"Jak Ci sie niepodoba moje pismo to dowidzenia Beszczelnym babsztylów nie toleruje. To nie wątek dla Ciebie. Czy ja Cie obrażam wielka Panisiu ?" Co za elegancki mężczyzna...

Gość gość
autorze,najpierw nim cos napiszesz ,wez do reki słownik ortograficzny!

Gość gość
Poznam miłą i sympatyczną kobietę w średnim wieku do wirtualnych rozmów.

Gość gość
Ja tez, tylko, ze ja tylko do lozka.....