Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

6 tydzien ustanie dolegliwości

Polecane posty

Gość gość

Witam to moja pierwsza ciaza dlatego się trochę denerwuje. 4, 5 tydzien ciazy miałam nudności, zmęczenie, bolesne piersi.miałam usg. Teraz jestem w 6 tygodniu ciąży i nie mam nudności, jestem senna i bolą piersi. Czy to normalne? Usg mam za tydzień dopiero.

Gość gość
normalne, nie musisz miec zadnych objawow. a co do usg, to troche wczesnie, bo pewnie nawet jeszcze nie bedzie bicia serca i sie tylko niepotrzebnie zestresujesz.

Gość gość
To nie jest normalne! Mieć mdłości i nagle ich nie mieć. To nie jest dobry znak, możesz spodziewać się krwawienia.

Gość gość
skoro są inne objawy to moim zdaniem nie ma co panikować. Gdyby wszystko zniknęło to co innego.

Gość gość
W 6 tygodniu juz masz obiawy? I potem ustają? Jak dla mnie wmawiasz sobie te objawy... Daj sobie luz, czujesz jak sie czujesz korzystaj z tych pierwszych 4-5 miesięcy bo potem to bedziesz mieć dopiero objawy ciazy... Na usg za wcześnie poczekaj chociaż do 8-10 tygodnia...

Gość gość
Jeszcze możesz mieć dosyć tych objawów. Ja bym skakała z radości gdyby mi ustąpiły mdłości, bo męczę się już 3 miesiąc z bólami żołądka.

Gość gość
mi też nagle ustały. Panikowałam. Okazało się, że to chwilowa przerwa. Wyluzuj.

Gość gość
Autorko może być dobrze a może nie, mi objawy ustały i dostałam plamienia, okazało się że mam za mało progesteronu, dzięki szybkiej interwencji ciąża się utrzymała, najlepiej lekarz jak cos Cię niepokoi