Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto jeszcze lubi w deszczowy dzień poleżeć w łóżku z gazeta jak ja dziś? :)

Polecane posty

Gość gość

Książka, gazeta, herbatka i łóżeczko :) ale zdaje sobie sprawę ze niedługo będzie inaczej bo czekamy na dzidzie :)

Gość gość
Ja też lubiłam deszczową pogodę pod warunkiem że nie musialam z domu wychodzić. Wtedy ciepłe skarpety, legginsy, bluza, herbata i książka. Obecnie mam 3latke w domu i niestety...nie pamietam takiego słodkiego lenistwa. Szkoda mi czasem ze nie mogę nic nie robić... No ale zycie ;)

Gość gość
12:03 spoko, mnie zaraz też to czeka ;)

Gość gość
12:03 Możesz wysłać swoją 3latkę na weekend do babci i już masz dwa dni na słodkie lenistwo.

Gość gosciowka33333
Skąd jesteście ze i was pada? Ja czekam na deszczyk i nici.... Lublin

Gość gość
U mnie na pomorzu niestety słońce ;)

Gość gość
12:12 jam jest słoik z Warszawy tzn.mieszkam tu ale nie jestem stąd :) tu pada od wczoraj i zadowolonam :) ogólnie tutaj lato nie było jakieś mega słoneczne, ja się ciesze bo w ciąży było mi gorąco nawet przy 23 stopniach :) dziś mam 18 za oknem

Gość gość
Nie mów "niestety slonce" tylko ciesz się :) bo jeszcze za tym zateskniny a ponoć jesień w tym roku ma być szara i deszczowa ;) no i potem wiadomo do marca byle co

Gość gość
U mnie w Beskidzie Śl.pada i jest 10 stopni....,ale jak sobie pomyślę jak męczyłam się o tym czasie w ub.roku,kiedy były takie męczące upały,a moja dzidzia zaczynała naukę chodzenia,to był koszmar.

Gość gość
Nie mów "niestety slonce" tylko ciesz się usmiech.gif bo jeszcze za tym zateskniny a ponoć jesień w tym roku ma być szara i deszczowa oczko.gif no i potem wiadomo do marca byle co x mylisz się, jestem z tych osób które uwielbiają jesień i zime, pluche, jestem domatorem i wole siedzieć w domu, a w ciepłe, słoneczne dni to aż głupio ;)

Gość gość
ja czasem jak jest zimno i pada to się cieszę. Mogę bez wyrzutów pobyć w domu jak mam możliwość oczywiście. Mamy dom i jest tyle roboty wokół że jak jest pogoda to zawsze robota się znajdzie. Autorko korzystaj, potem będzie...inaczej:)

Gość gość
hahaha, oj autorko, wyskoczylas z takim tematem na dziale "macierzynstwo i wychowanie dzieci"... dobre!

Gość gość
Ja mam 3 latka i tez uwielbiam takie dni:) na szczęście mi to umożliwia o duzo lubi sie bawic sam. A to samochodziki, ciuchcia , plastelina,czasami bajke obejrzy. Wiec nie narzekam:) u nas podlaskie i tez siąpi caly dzien:)

Gość gość
Ja lubię w deszcz siedzieć na balkonie albo tarasie z kawą. Nawet jak jest chłodno, wtedy dodatkowo biorę sobie ciepłe skarpety i kocyk albo bezrękawnik i mięsistą miękką bluzę z kapturem. Lubię grzać ręce na gorącym kubku. Czasem zamiast kawy biorą zbożówkę albo kakao. Fajnie też jak jest burza, bo lubię sobie patrzeć na błyskawice.

Gość gość
Deszczowy Rybnik :)

Gość gość
do gość dziś - tak, najlepiej to do babci, niech na czterech ale pilnuje wnusię/ka bo szmacisko urodziła i jest zmęczona własnym dzieckiem. Zawsze było, jest i będzie, że dzieci wymagają opieki 24 godzin na dobę i jak zakładacie rodzinę to się myśli, że tak będzie i morda w kubeł i zapieprzajcie 24 godzin na dobę do śmierci.

Gość gość
18:11 weź leki od psychiatry bo żyłka ci w mózgu i w dojpie pęknie i będziesz mieć problem

Gość gość
18:11 Może Ty jesteś 40 letnią "młodą mama" i babcia Twojego dziecka dobija do siedemdziesiatki. Albo jest mlodsza, ale z braku ruchu zniedolezniala. Ale wyobraź sobie, ze za kobiety, które rodzą w młodym wieku (nie mylić z nastolatka) i ich mamy maja więcej werwy niż nie jeden 20-sto latek. Skoro moja mama czerpie przyjemność z przebywania z moim prawie 4 letnim synem to dlaczego mam jej tego odmawiać? Kiedy ona sama chce. Ojciec to samo. W poniedziałek w nocy moja mama z moim synem wsiadla w pociąg i odjechali sobie 400 km od nas wypoczywać na wsi. Rozumiem też, ze Ty masz potrzebę samobiczowania siebie i nie jesteś już człowiekiem a wyłącznie matka swoich dzieci. Ale ja nie zapomniałam, ze jestem kobietą i żoną wspaniałego mężczyzny, któremu należy się coś ode mnie i mamy prawo na tet a tet wyłącznie we dwoje. Ps. Może w Twoim środowisku normalnym jest zwracanie się do kogoś per szmato, ale nie dla każdego to jest normalne więc nie życzę sobie takich określeń w moim kierunku :) Bez odbioru prymitywna sfrustrowana istotko :P