Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TELEWIDZ 25 LAT

JUTRO KUPUJE SE TELEWIZOR Z BIEDRONKI ZA 400ZŁ

Polecane posty

Gość TELEWIDZ 25 LAT

MANTA LED2206 Przekątna ekranu: 22” Rozdzielczość: 1920x1080 Full HD Tuner TV: DVB-T/C MPEG-4 HDMI: 1 USB: 1 (nagrywanie oraz odtwarzanie filmów, muzyki, zdjęć) dodatkowo wyjścia: SCART (EURO), CI, VGA cena w Biedronce: 399zł telewizory dostępne w sklepach biedronka od 11 sierpnia Ja se taki kupie:classic_cool:

Gość prawictwo pospolite 152
nie oplaca się.. lepiej kupic na allegro telewizor za 400 zł używany

Gość gość
ale ja nie potrzebuje większego, a czy warto czy nie to sie okaze

Gość gość
to się nie dziw, jak ci się ten telewizor przy rozpakowywaniu roz*****.

Gość gość
gówno tam wiecie, jakbym wczoraj bez żadnej promocji zamówił taki sam za 500zł ale z allegro to by było ok, ale że z biedronki to zaraz że gówno:D zacofane polaczki cebulaczki tablet z manty też kiedyś kupiłem i działa do dziś a dziwo rozjepał się jeden z samsunga i lenovo i co wy na to?

Gość gość
Dokładnie ze z biedronki to nie musi być zły ,imbecyle on jest produkowany dla biedronki

Gość Turkuć
Ja nie kupiłbym nic od manty. Raz kupiłem od nich odtwarzacz DVD i miał problemy z niektórymi filmami bo producent spartolił firmware. Jakbym chciał coś kupować z niższej półki to byłby to telewizor LG lub Panasonic.

Gość gość
Sie pracuje sie ma

Gość Ula5454
Ja tam wychodzę z założenia, że telewizor to ma być inwestycja na dłuższy czas, dlatego nie oszczędzam na nim za wszelką cenę. Szukam raczej modeli z najnowszą technologią. Tutaj fajny ranking, który może ułatwić wybór: https://www.morele.net/wiadomosc/jaki-telewizor-ultra-hd-wybrac-ile-cali-do-4k-polecane-modele/367/ . Chcę, żeby telewizor posłużył mi przez kilka lat, więc na pewno nie kupię takiego za grosze.

Gość gość
Turkuć 2016.08.10 ...Jakbym chciał coś kupować z niższej półki to byłby to telewizor LG lub Panasonic... x Idź pozmagać się ze swoją GŁUPOTĄ :P, zanim coś jeszcze napiszesz. Telewizor PANASONIC-a, to dolna półka, a mózg Turkucia, to kupa g_wna.