Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest stalking, co zrobic?

Polecane posty

Gość gość

Były chłopak od ponad pol roku ciagle mnie dręczy. Na poczatku z pare miesiecy spamowal wiadomościami na fb, smsami i ciągłym dzwonieniem. Potrafił pisac cały dzien. Pozniej wypisywal na kazdym portalu gdzie miałam konto. Jak blokowałam zakładał nowe konta i pisał z innych. Dodam ze ja na poczatku próbowałam z nim wytłumaczyć i nie blokowałam os razu dopiero wtwdy gdy było to natarczywe. Wiadomosci były na przemian miłe, pozniej wyzywał pisał żebym najlepiej sie zabiła, ze widział mnie tam i tam z tym i z tym.. Czasami wymyślał, a innym pisał po prostu jak mnie gdzies z kim widział za kazdym razem. Nie nachodził mnie w domu z tego pewnie powodu ze mam 15 lat i sie bal bo on jest pełnoletni. Ostatnio wiadomosci sa juz rzadko do mnie choc tez przychodzą co powien czas z jakichś nowych kont. Teraz wypisuje do moich znajomych o mniw i wypytuje o wszystko. Jak zobaczył mniw gdzies z kolega to za nami poszedł na szczęście niw zdążył i sie nie spotkaliśmy.. No nie wiem juz Nagaduje o mnie do ludzi i td. Czekać az samo przejdzie?

Gość gość
Opowiedz wszystko rodzicom. Tak. On jest stalkerem. Zatrzymaj wszystkie wiadomości, sms. Nie odbieraj telefonu. Jeżeli nie zakończy nękania, razem z rodzicami idź na policję.