Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Gość gość
W Polsce nie rodzą się dzieci, bo kobiety zorientowały się, że faceci to egoistyczne ścierwa i zostawią przy byle okazji, a tym bardziej, jak żona zachoruje!

Gość gość
Idź ty dziecko zmień lekarza bo ten ewidentnie cie oszukuje mówiąc ze jest ok. Jak ty człowieku sam ze sobą wytrzymujesz. Przecież jakim nudziarzem trzeba być żeby walkowac w kółko jedno i to samo.

Gość gość
Michał121212 dziś A jak inaczej nazwać egoistę, który ma w dupie przysięgę małżeńską? Nawet jakby kobieta umierała, to nawet krwi by żaden nie oddał, bo was już to nie obchodzi!

polki ani kobiety nie rodza dzieci, a swiat jest niezle przeludniony, ja to chcialbym sie przeniesc do sredniowiecza, gdzie byly osady, wokolo nie bylo fabryk ani samochodow, a wszedzie dookola las i natura i zwierzyna, a miasta bylo 50 razy mniejsze jak dzisiaj. Chyba sobie pora obczaić simcity, bo kiedyś kupiłem sobie.

Gość gość
A Ty autorze na bezludna wyspe i zabierz ze soba (porwij nawet) jakas dziewice. Ty tutaj kazda kobiete,o ktorej nic nie wiesz wyzywasz od najgorszych.

Gość gość
Załóż sobie jakis kosciol skladający się z dziewic i prawiczkow i tam trzep jęzorem,bo ci juz całkie na mózg siadło.

Gość gość
Przypominam Ci autorze chociaz watpie by cokolwiek dotarlo,ze aborcja,w przeciwienstwie do czasow naszych matek jest zakazana a zdrada malzenska jest domena mezczyzn. Czesto dziewczyna sie szanuje,zachowuje cnote do slubu a co daje jej w zamian facet? szanowni panowie sie kurwia.,maja kochanki ...Siostra mojego meza byla taka dumna z twgo,ze zostala dzuewica do slubu. No fajnie,szkoda tylko,ze jej maz nie mogl jej ofiarpwac tego samego. Ps. Zadna kobieta dziecka sobie sama nie zrobila bo to nie "Seksmisja".

Gość Michał121212
14:57 "po owocach ich poznacie" wystarczy, ze mi taka lafirynda powie, ze nie jest dziewica i nigdy nie wyszla zamaz, to ja juz wszystko o niej wiem! 15:02 a z kim ci faceci zdradzaja? Sami ze soba? W dupe wala innych facetow?! CYNIK bede pisal jak mi sie podoba pizdo!

Gość gość
Michał121212 dziś Taa "Po owocach ich poznacie" powiedział ten, który szerzy jawną nienawiść do połowy społeczeństwa.

Gość gość
15:16 tyle wiesz ile zjesz i w kiblu spuscisz a potem w tym patykiem zamieszasz. Twoj rozumek jest zbyt maly aby pojac,ze na swoecie zyje przeszlo siedem miliardow ludzi, ze kobiet jest na tym swiecie wiecej niz mezczyzn i naprawde zdecydowana mniejszosc jest katoliczkami ,ktore wierza w zachowanie dziewictwa do slubu. Nie kazda chce ten slub brac,rozumiesz?

dlaczego nie możesz wystąpić publicznie tylko piszesz na babskim forum którego 90% użytkowników to faceci prawiki a pozostałe 10% ma na to zlewkę.

Gość gość
Cynik... :D

Gość gość
Nie rodzą sie bo ludzie wygodni... jak ja :) nie ma to nic wspólnego z tym o czym piszesz, jak wiesz od puszczania też robią się dzieci, a nie od dyspensy seksualnej. :) A aborcja to oddzielny temat, każdy przed czy po ślubie bierze odpowiedzialność za swoje czyny.

Gość gość
Autorze,daj mi jakis link do rzetelnych badan, ktore potwierdza,ze brak kawalka blony mieszy udami sprawia,ze kobieta jest zla zona i matka :-) i nie, nie chce domnieman na temat telegonii :-) Ps. Co z kpbietsmi,ktore stracily blone na skutek intensywnych cwiczen fizycznych lub urazu? :-)

Gość gość
Rano wieczorem, czy w południe ten pajac od dziewictwa michałchał siedzi na kafeterii i wyzywa kobiety które się z nim nie zgadzają(dżentelmen jak cholera) życie tego świra musi być bardzo smutne, szare i beznadziejne gdyż nie ma własnego życia ot taki łoś samotnik.

Gość gość
Mam sąsiada,który uważa,że wszystkie kobiety to kurwy i dziwki.Dlaczego?bo żadna go nie chce.bo to alkoholik i nieudacznik zyciowy.a dzieci sie rodzą tak czy owak,a twoje poglądy mam w dupie./do autora/

Gość gość
Michałek sam się przyznał, że nienawidzi kobiet z powodu matki, która zdradziła ojca.

Gość gość
gość dziś www.polskieradio.pl/23/266/Artykul/288942,Seks-przed-slubem-Naukowcy-przestrzegaja Im mniejsza liczba partnerów tym trwalsze małżeństwo "Okazało się, że największe zadowolenie ze związku deklarowały kobiety, dla których mąż był pierwszym i jedynym partnerem seksualnym" Naukowcy ostrzegają, że nie warto prowadzić zbyt rozwiązłego życia seksualnego. Obecnie wiele dziewcząt uważa, że jeżeli „wyszaleją się” w młodości, będą miały bardziej udane życie małżeńskie. Okazuje się, że jest wręcz przeciwnie. "Tymczasem wciąż wzrasta liczba rozwodów. W USA rozpada się co drugie małżeństwo, a Polska szybko goni te statystyki" i co na to powiesz? to wina właśnie rozwiązłości seksualnej i sprawdzania przed ślubem?

Gość gość
Dlatego też nie warto się wiązać z nieprawiczkiem!!!!!

Gość gość
Dzieki :-) gosciu z 17:22 ale szkoda ,ze to nie link od autora :-) w moim poscie chcialam dodac :"tylko zeby nie byly to badania amerykanskich naukowcow":-) zaluje,ze tego nie zrobilam :-)

Gość gość
Ja nigdy nikogo nie uśmierciłam i nie wk*********aj mnie debilu / debilko bo ci wytoczę proces. Mam za co.

Gość gość
18:09 a jak by bylo brazylijskich naukowcow? Albo hiszpanskich, lub puertorikanskich? To juz bardziej bylo by wiarygodne?