Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

parking Okręcie.

Polecane posty

Gość gość

Miałem ostatnio wręcz karygodną sytuację: chodzi o to, że jechałem w delegację. Przyjechałem pod lotnisko prawie dwie godziny przed lotem i… spędziłem je na szukaniu miejsca parkingowego… masakra, prawie spóźniłem się na samolot… Gdzie Wy parkujecie pod lotniskiem?

Gość gość
to w końcu przy lotnisku czy przy okręcie?

Gość gość
Ja znalazłem w internecie ostatnio Taki Parking nieopodal lotniska… z 10min do. Nie pamiętam na jakiej ulicy ale w Raszynie… tam mnie za darmo transferowali na lotnisko busem opla, świetna rzecz!

Gość gość
To jest chyba ten parking. Weź tam Stary zerknij czy o tym samym mówisz http://www.parking-obok-lotniska.pl/cennik-i-rezerwacja.html Jeśli tak to warto polecić koledze, bo można sobie zarezerwować miejsce wcześniej. A z podwózką to faktycznie prawda, więc chyba mówimy o tym samym parkingu koło lotniska Okręcie.

Gość gość
Dokładnie tak, to to samo lotnisko jest… Więc już masz dwie pozytywne opinie. Fajną sprawą jest też to, że tego miejsca mają naprawdę sporo.

Gość gość
kur/wa o co chodzi??? o lotnisko czy okręt????

Gość ilojako99
Jeśli chodzi o parkingi na których można zostawić samochód na czas podróży, to przy lotnisku Okęcie jest kilka takich, m.in. Park&Fly - na http://www.parking-lotnisko.pl można zarezerwować sobie miejsce. Koszty są raczej niewielkie, poza tym transport pod terminal jest bezpłatny, także myślę, że warto.

Gość Majker
Jak najbardziej, tym bardziej że jest dobry dojazd z S2. Cały parking ogrodzony i z ochroną 24/7, a samochody są objęte w tym przypadku dodatkowym ubezpieczeniem. Na początku myślałem, że zapewniają tylko transport na lotnisko, jednak powiedzieli mi że jak będę wracał to mam zadzwonić do kierowcy busa i tak było bo odebrał mnie z lotniska. Mój samochód oczywiście był w nienaruszonym stanie, także mogę śmiało polecić :)

Gość gość
Miałam niegdyś podobną sytuację. Od tej pory bardzo się stresuję przed podróżą zawsze. Ale ostatnio stwierdziłam, że chyba wypróbuję transfer https://www.modlinbus.com/ . Podobno jeździ szybko, sprawnie i co najważniejsze punktualnie.

Gość gosc98

hej, szukam opinii na temat parkingu www.parkinga1pyrzowice.pl, ktos, cos?