Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

markowe buty dla dzieci,czy kupujecie

Polecane posty

Gość gość

hej. mam takie pytanko,czy kupujecie swoim dzieciom markowe buty tzn.nike,adidas itp. do szkoly czy "zwykle"? mieszkan na wsi i mam wrazenie,ze tutaj wszyscy zarabiaja kupe kasy.Dzieci w podstawowce nosza buty new balance,puma,nike... jestem ciekawa waszych opini.pozdrawiam.

Gość gość
Witaj. Tez mieszkam na wsi i zaobserwowałam to samo. Dzieci poubierane w oryginalne buty ciuchy plecaki itp a co do butów Ja swoim nie kupuje oryginalnych bo wiadomo dziecku noga szybko rośnie i nie stać mnie na wydawanie po parę stów dwa razy do roku. Owszem kupuje dobre buty z ortopedyczną wkładka ale nie za tyle kasy.

Gość gość
milo,ze sie odezwalas :) mnie stac,ale nie widze sensu w kupowaniu takich butow,gdyz tak jak napisalas dziecku szybko rosnie noga,a po 2 moj syn bardzo niszczy obuwie. Przewaznie kupuje w ccc albo deichmann. Moim zdaniem sa calkiem dobrej jakosci. Wiekszosc rodzicow kupuje pewnie buty na allegro,gdzie wiekszosc to podrobki do kupienia za polowe ceny.

Gość gość
Ja tam się kompletnie tym nie przejmuję i powiem szczerze, że jak dzieciom tak szybko rosnie noga to szkoda mi wydawać kupę kasy na nowe buty co sezon. Wolę kupić kilka par kolorowych tenisówek w http://trammpy.pl/ i niech sobie zmienia je i zakłada kiedy tylko ma ochotę. Wiadomo, ze adidasy ma jakieś tam markowe, ale takie buty do latania to powinny być przede wszystkim wygodne.