Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dojrzałe Polki są w ogóle nie atrakcyjne.

Polecane posty

Gość gość

Polka w okolicach czterdziestki- fryzura krótka na chłopaka, zero makijażu, paznokcie nie pomalowane, ubiór to spodnie jeansy, koszulka bez dekoltu. Właściwie w cale nie są seksowne. Nie dziwię się ich mężom że na ulicy oglądają się za młodszymi. Jak kobieta nie jest kobieca to jest jakaś masakra. W Polsce zobaczyć seksowną tzw"mamuśkę" to jak szukanie igły w stogu siana.

Gość gość
Jeśli tak piszesz to nie widziałeś mojej 40letniej żony :classic_cool: Zresztą, znam sporo pięknych kobiet w jej wieku a nawet starszych. Więc, sorry, ale chrzanisz głupoty 😴

Gość gość
bo ogólnie ludzie w tym wieku nie są atrakcyjni, jak stary człowiek może być atrakcyjny. Atrakcyjność jest przypisana młodości.

Gość gość
mysle ze jest duzo lepiej niz bylo kiedys nawet u pan zza wschodniej granicy nie widuje sie juz zlotych zebow

Gość gość
porażka, takie typowe kury domowe z nadwagą

Gość gość
Natomiast polacy są nieatrakcyjni niezależnie od tego, czy są dojrzali, czy nie, i to jest dopiero dramat!

Gość gość
ja pier..olę...ty to jesteś dopiero atrakcyjny lub atrakcyjna robiąc takie błędy w pisaniu prostych słów, jak wcale, nieatrakcyjny.....No bycie tłukiem bez szkoły i znajomości ojczystego języka też seksowne nie jest

Gość gość
jasne , bo moim największym marzeniem jest bycie seksowną mamuśką, zeby sie jakiś małolat miał pod co masturbować

Gość gość
gość dziś :D

Gość gość
to znajdz koles seksownego 40 latka ! :D HAHAHA piwne brzuchy, sadlo, nadwaga, pomarszczone zwisajace cielsko, sapiace dziady bez kondycji, placki na glowie badz siwe lby, brak zebow, zero elegancji, klasy

Gość gość
a jak wygląda przecietny 40 latek? 1) wielki brzuchol od piwska 2) zakola albo dośc spora łyzina 3) zmarszczki na ryju 4) okrągla spuchnieta morda od alkoholu

Gość gość
Haha kobitki, ale jedziecie po bandzie :) Niestety to wszystko prawda, ale młodzi są niestety równie mało urodziwi (delikatnie rzecz ujmując), a wymagania mają, że hoho ;) Popatrzcie się najpierw sami w lustro, zanim zaczniecie wymagać czegokolwiek od kobiet. Założę się, że koleś, który założył ten wątek, sam wygląda tak beznadziejnie, że żadna z tych jego wyimaginowanych "dojrzałych Polek w ogóle 'nie atrakcyjnych'" kijem by się go nie tknęła.

Gość gość
Ja jestem mega seksi i wyglądam jak starsza siostra mojej córki.

Gość gość
Zakładacze/ czki wątków popełniający rażące błędy ortograficzne już w temacie nie są i nigdy nie będą atrakcyjni :P

Gość fajna mamuska
ja mam 40 lat ,jestem szczupla,zadbana,atrakcyjna,wyglądam duzo młoddziej,często młodsi faceci ogladaja sie za mną,nosze seksowne obcisłe ciuchy,wiele małolat nie dorownuje mi jesli chodzi o urode czy figure

Gość gość
a jak wygląda przeciętna 40 latka? 1) wałki sadła, jak nie przymierzając u ludzika Michelin 2) farbowany baran na łbie kryjący siwiznę 3) zmarszczki na ryju przykryte tapetą, kurze łapki, szyja jak rura od odkurzacza, pomarszczone dłonie, spękane pięty itd... 4) cellulit zżerający dupę i uda

Gość gość
Mam 40 piękna jestem niesłychanie, najpiękniejsze mam ubranie, moja buźka tryska zdrowiem... Hahaha.. Niech żyje kafeteria!

Gość gośćjdsjsdjd
gosc 21:32 ty masz celulit na mózgu farbowany baranie

Gość gość
chcę teraz 40stke do wyra !!!

Gość gość
Gdzie wy mieszkacie?! U mnie kobiety sa bardzo zadbane, nawet 60-tki, swietnie ubrane, kobiece, ladnie uczesane. Nie moja grupa ani target, ale dbaja o siebie, ze milo popatrzec.

Gość gośćmen
Ciekawe, bo moje spostrzeżenia są dokładnie odwrotne. Przybywa zadbanych, seksownych 30dziestek i 40dziestek, za to wśród nastolatek coraz więcej jest dziewczyn z nadwagą.

Ciekawe ile autor widział zagranicznych mamusiek w ich naturalnym środowisku myślę, że nie mamy co narzekać ^^ Nigdzie nie brakuje zaniedbanych kobiet po 40'ce ale u nas też nie brakuje ślicznych mamusiek ;) Mam nadzieję, że my też nie jesteśmy tacy szkaradni na tle facetów innych narodowości, jak wszędzie czytam... Może tak jest dlatego, że większość obcokrajowców widzi się jako wyurlopowanych, uśmiechniętych turystów albo w tv albo, że sporo Polaków ogólnie lubi narzekać na wszystko co polskie... Przynajmniej tak będę się pocieszać ^^