Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Na jakich dziedzinach wiedzy bardzo dobrze się znacie?

Polecane posty

Ja bardzo dobrze znam się na historii polski i świata. Na muzyce metalowej chyba też, ale już nie tak dobrze jak na historii. Za to jeśli chodzi o nauki ścisłe to jestem tragiczną ignorantką, i z dziedziny fizyki, biologii, chemii itp nie wiem praktycznie nic :classic_cool:

Gość gość
Ja pewnie jak większość Polaków znam się na wszystkim po troche (czyli w sumie na niczym)

Gość gość
Jak można nie znać biologii, jaki wstyd :-)

Gość gość
dokładnie, przecież to nauka o życiu

Gość gość
Na trollowaniu na Kafe.

Gość prawictwo pospolite 152
na gołych babach się znam .. Mysle ze byłbym w tej kategorii wśród najlepszych w Polsce

Gość gość
Historia sztuki t.z.w pismiennictwo o sztuce i dziela sztuki

Gość gość
Sama jesteś kupa mięsa, komórek i tkanek. Jak cię nie obchodzi, co w tobie siedzi, twoja sprawa

Gość gość
Cze zbiorowiska tkanek :) ( . )( . )

moim zdaniem fizyka jest bardziej pasjonujaca niz jakas historia czy jezyk polski, gdyby nie fizyka nie byloby twoich pctow na windowsie, a nawet gier w ktore tak ciągle grasz, umiejąc matematykę i fizyke lepiej ci pracuje mozg, tez umiesz lepiej grać w gry, ale jak się jest matołem, to się gada, że się jest humanistą a nie ścisłowcem :O.

Gość gość
Jakie to fascynujące, co się dzieje z człowiekiem po śmierci, albo procesy gnilne i fermentacyjnego w jelicie grubym. Wolę interesować się pierdołami, a nie takim czymś. Przeczytać książkę albo muzyki posłuchać, bo mnie ta wiedza na nic. Antykoncepcję ogarniam, czopków nie połknę, w czym problem

Gość gość
UMIĄC! UMIĄC!

Gość gość
A bimber upędzisz :D

Gość gość
A ja się znam na psach i kotach, historia, wystawy, to moja pasja. Mam ogromną wiedzę na ten temat:-)

Gość gość
Mnie też to interesuje. Rasy psów i kotów, pochodzenie, historia ras i wystaw. Oprócz tego muzyka, ale nie każda

Gość gość
kazdy powinien sie interesowac bilogia i medycyna na tyle ile jego mozg jest w stanie to pojąć. to w trosce nie tylko o wlasne zdrowie, ale i zapobiegawczo gdyz w razie choroby jestescie bez jakiejkolwiek wiedzy zdani na wiedze i checi danego lekarza. 3 dni w szpitalu i w********laj.. albo wmówią kobiecie ze ma atak nerwicy a nie stan przedzawałowy.. tak jest ze wszystkim - im mniej jestes kumaty tym inni latwiej cie splawia/latwiej na tobie zarobia - lekarze/banki/cudowni uzdrowiciele. a jak kumasz to jestes dociekliwym pacjentem - i takim trzeba byc. zeby nie dac sobie np/ wcisnac tabletek antykoncepc. na 1 wizycie, bo pani dr tak mowi - bez zadnych badan prob watrobowych czy krzepliwosci krwi.

Gość gość
Na psychice kobiet, ponieważ nie miałem powodzenia. Ale nie chcę teraz mieć z nimi i tak nic do czynienia, bo to wcielenie zła.

Gość gość
Na psychice kobiet, ponieważ nie miałem powodzenia x czyli wygladasz gorzej od stułbi.. bo jakbys byl ok z wygladu i znal kobieca psychike to nie byloby problemu :D

Gość gość
Gość 21:27 poniekąd ma rację. Minimum wiedzy medycznej nikomu nie zaszkodzi, można nawet kogoś uratować, udzielić pierwszej pomocy. Wiedza, która się przyda liczy się w życiu najbardziej

Gość gość
Widzisz autorko -to nam wyjaśnie czemu lekkomyślnie podejmujesz kontakty intymne z dziwnymi przyadkowymi facetami na festiwalach muzycznych -byli tacy co cię o to oskarżali i to ci tutaj wypominali...Brak wiedzy medycznej i stąd owa lekkomyślność i niedocenianie choćby skutków późnych HPV co czyni wiele niewyedukowanych łmodych kobiet .

Gość gość
Nie wiadomo czy to prawda, nie należy wypisywać takich bredni, że się łajdaczyła z każdym, skąd wiesz, że tak było? W każdym razie ludzie łapią syfka, HIV, opryszczkę, brodawczaka i inne nieszczęscia z niewiedzy, bo jak wytłumaczyć takie zachowanie

Gość gość
Poszła ☺