Marca77 0 Napisano Sierpień 10, 2016 Cześć, możecie polecić mi jakiś sklep internetowy z kosmetykami? Będę wdzięczna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ivonnna Napisano Sierpień 11, 2016 trafiłam na sklep z polskimi kosmetykami Soufre - http://sklep.soufre.pl , sa 3 serie - oliwkowa, miodowa, siarkowa i jak dla mnie te produkty sa ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marca77 0 Napisano Sierpień 16, 2016 A słyszałyście o ekobieca.pl? Warto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2016 jeśli chodzi o ekobieca ja uważam, że warto ;) kupuję od dawna i nigdy się nie zawiodłam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marca77 0 Napisano Sierpień 18, 2016 OK, super, zamawiam w takim razie z ekobieca.pl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 4, 2017 Dużo promocji robią na stronie www.nocanka.pl . Tanio mnie jakiś czas temu cały zestaw do makijażu od Revlon wyszedł, gdzie normalnie u mnie w drogerii na mieście zapłaciłabym pewnie ze 2-3 dyszki więcej za to samo. Dostawę zrobili szybko, przez paczkomaty, także nie musiałam się stresować czy akurat będę w domu jak kurier dojedzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 6, 2017 Ja zamawiam tylko dobre i skuteczne kosmetyki i tutaj z czystym sumieniem mogę polecić hurtownie www.Sabell.pl miła obsługa i szybka przesyłka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach