Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za moim factem ogladają się inne kobiety :(

Polecane posty

Gość gość

a ja nie chce zeby tak bylo. Jestesmy ze soba dopiero dwa miesiace i boje sie ze go strace. Lepiej nie zakochiwac sie w przystojnym facecie bo tylko nerwy i stres

Gość gość
A ja jestem z moim 5 lat i zakochała się w nim moja koleżanka :) i co mam zrobić? Przestalam się z nią spotykać ale co z tego jak sam fakt mnie wkurza

Gość gość
Mój facet niby nie jest przystojny, a na pewno nie jak na dzisiejsze kanony (Ronaldo, Goslingi i inne takie), ale jest fajny szczupły, męski, no i mnie się bardzo podoba. Też się boję, że jakieś panny będą się za nim oglądały :(

Gość gość
Za moim też się oglądają ale ja im pozwalam popatrzeć :) Nie jestem taka wydra jak Wy :P

Gość gość
popatrzeć jak popatrzeć ale one go normalnie wzrokiem go pożerają . Na moich poprzednich chłopaków też inne kobiety zwracały uwage , ale nie w taki duzej mierze jak ma to miejsce z tym chłopakiem

Gość gość
gosc 16.24 jesli twoj chlopak do tej kolezanki nic nie czuje to nie masz sie czego obawiac pod warunkiem ze twoj facet cie kocha

no i co, że się oglądają? Niech zazdroszczą, powinnaś się cieszyć! Jak nie jest idiotą, to Cię nie zostawi dla jakiejś, która się obejrzała, nie popadaj w paranoję ;) Troche więcej pewności siebie! Zanim z nim byłaś też się pewnie oglądały, a jednak mimo to jest z Tobą, tak?! :D

Gość gość
do ,,guzikowa64" no fakt :) Chyba muszę się po prostu przyzwyczaić do tych spojrzeń

Gość gość
Pomarzyć sobie mogą o pożeraniu ot co! i tyle ich. Jednak... gdyby się stało i on dał się innym nadgryzać, to bez żalu porzucę i rzucę na pożarcie Wymienię na lepszy, przystojniejszy i wierniejszy model ;)

Gość gość
On sam nie dał mi powodu do zazdrości , ale dopiero jesteśmy dwa miesiące ze sobą

Gość gość
a ja jestem atrakcyjna i to za mna sie oglądają hahahah a jak sobie poszukam to tylko przystojnego i bede sie za nami oglądac :P

Gość gość
za nim będą bo przystojny a za tobą po co?:P

Gość gość
Za mną nie muszą się oglądać, ja już mam faceta i nie chcę żadnegi innego :)

Gość gość
A ja wolę być niż mieć :)