Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tyloza

Młodszy przyjaciel

Polecane posty

Gość gość
Nie uważasz że to nie dla ciebie znajomość?

Gość gość
Bo jest zbyt wielka różnica wieku a ty podświadomie lub nie do seksu dązysz

Gość Zakończ sprawę
On ma 21 lat, mógłby być Twoim synem. 3 lata temu uzyskał dowód osobisty. Przecież mentalnie to dzieciak. Nie wiem czego oczekujesz od kogoś tak dużo młodszego od Ciebie. Jest niedojrzały emocjonalnie i niestabilny finansowo. Nie wiem na co liczysz. Poza tym osobiście jestem przeciwniczką internetowych znajmości. Nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie. Proponuję jak najszybciej zapomnij o tej znajomości.To przecież nie ma przyszłości pod każdym względem. I nigdy nie wychodź pierwsza z inicjatywą do faceta ( nie mowię o tej sytuacji, bo dla mnie to nieporozumienie). Nie proponuj pierwsza spotkania, nie zarzucaj telefonami, smsami. Jak facetowi zależy to sam będzie chodził za kobietą i będzie miał to gdzieś, że jest namolny i narzuca się. Jak Tobie zależy na facecie to musisz być trochę niedostępna, musisz dawkować swoją osobę. Inaczej szybko straci zainteresowanie. Moja rada - zapomnij szybko. Poszukaj kogoś w swoim wieku lub starszego. Nie bierz pierwszego lepszego, poczekaj na kogoś kto jest Ci pisany.

Gość gość
Takie bajki to możesz opowiadać takim małolatom jak ten twój a ja starszy od ciebie jestem i mam doświadczenie

Gość gość
No i. ..wiem co mówię

Gość Do Tylozy
No jak widać nie ma ani przyjaźni ani relacji męsko damskiej... Nie rozumiem jak dojrzała kobieta może interesować się o tyle lat młodszym facetem.

Gość gość
To jest prowo głupiej pindy