Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze podrywałem kobiety na brak zainteresowania

Polecane posty

Gość gość

nie wiem dlaczego to działa, ale to działa. Robię tak już od gimnazjum. Np kumple zaczepiali wiadomo są zawsze jakies ładne dziewczyny które podobaja sie wiekszości, mi też się podobały ale ja byłem dla nich obojetny, nawet jak mnie o coś poprosiły specjalnie odmawiałem, często robiłem im na złość itp. Efekty były takie ze często, nie powiem ze wszystkie ale często same zaczynały zaczepiać mnie, próbować się zbliżać itp, to było ewidentne, pamietam jak mi raz kumpel powiedział "Ale ona na ciebie leci, czemu ty tego nie wykorzstujesz" a ja miałem to w d***e :). Dzisiaj robie to samo, jestesmy np w trojke w klubie, dosiadamy sie do dziewczyn, kumple oczywiscie przed najladniejszymi się prężą a ja zawsze do nich dystans i posmieje sie z innymi, kumpel mi mowi ze jedna sie pytala kim jestem, skad jestem i zainteresowana mną.... Przyznam ze jestem przystojny, zawsze miałem dobre wyniki w nauce i w sporcie, moze jestem atrakcyjny, nie wiem.Gdybym byl *****czem zaliczalbym wszystko jak leci, tyle tylko ze ja sie chce zakochac, mam juz te swoje lata i mysle o przyszlosci, takie krotkie przygody mnie nie rajcują i nigdy nie rajcowały.

Gość gość
No i? po co te wypociny?

Gość gość
Rodzice są z Ciebie dumni

Gość gość
Wyczuwam lekkie rozdwojenie jaźni? Przyznasz, że jesteś przystojny i może atrakcyjny.Podrywasz kobiety na brak zainteresowania ale w sumie to nie podrywasz bo są ci obojętne. Mógłbyś zaliczać ale wolisz żyć w celibacie? No fajnie tylko wspomniane metody działają na psychiczne baby, które wcielają się w myśliwych i w*****ają cię zanim zdążysz się obrócić.Widać zwracasz uwagę na nieodpowiednie kobiety a gierki zawsze źle się kończą bo skłaniają drugą stronę na takie samo pogrywanie.

Gość gość
Jak się dosiadacie w trójkę do dziewczyn to baby jesteście :P

Gość gość
Robię już tak od gimnazjum ..ale to mensko zabrzmiało jsteś MACHO - hie hie

Gość gość
musiałeś dostać mocno po tyłku od atrakcyjnej dziewczyny. Robienie na złość kobiecie tylko dlatego,że jest atrakcyjna nie jest normalne. Tym bardziej że może być w porządku. Ładni też są ludźmi

Gość gość
piszesz ze chcesz sie zakochac, ale zeby to zrobic to trzeba kogos blizej poznac, a zeby kogos poznac to trzeba sie zapoznac a to znaczy , ze trzeba zaczac z kobietami rozmawiac, a nie ignorowac jej zainteresowanie bo ciebie nie interesuja znajomosci na szybki seks, a ze laska pyta o ciebie kumpla to nie znaczy ze chodzi jej tylko o seks moze tez jest zainteresowana poznaniem ciebie a ty to ignorujesz, no sorry ,ale zadna laska nie chodzi z napisem na czole ,,chce cie poznac bo chce sie zakochac". Brak zainteresowania to moze i jest czasami przydatny, ale na poczatku znajomosci zby wzbudzic troche ciekawosci w kobiecie,ale z czasem trzeba zaczac sie otwierac stopniowo, a nie ignorowac laske

Gość gość
To super sposób na podrywanie żeby nie poderwać :D Opatentuj koniecznie