Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cytat Krystyny Jandy do komentowania

Polecane posty

Gość gość

"Dlaczego PIS nie sponsoruje mojego teatru tylko wspiera rozwój patologii" chodzi oczywiście o program 500+. A teraz drogie kafeterianki do boju. ;)

Gość gość
ma racje, ale tutaj siedzi biedota i margines społeczny :) szykuj się na atak, dziecioroby i patole mają na wszystko wytłumaczenie tylko by brać kase...(nasza kase, to my ich sponsorujmy podobnie jak te żałosne karty rodziny plus, dziecioroby za nasze pieniądze za darmo latają po basenach i kinach) socjalistyczne ścierwo i tyle

Gość gość
Zarówno teatr i ta pani jak i osoby pobierające 500+ można znajdują wspólny mianownik

Gość gość
Dla mnie od zawsze patologią bylo jedno dziecko z wyboru. Leniwe, święte krowy pracujcie teraz za karę na nas - dzieciorobów ;)))))

Gość gość
18.46 ja mam jedno dziecko i tez dostaje 500 zl :)

Gość gość
Niech spojrzy na ojca dziecka swojej córki Marysi Seweryn to dopiero jest patologia chyba ma już 6 dzieci i nie płaci alimentów.

Gość gość
Akurat Janda z corka prawie kontaktów nie utrzymuje i uwaza ze corka glupio zrobiła. Wiec o co sie czepiasz? I tak niepotrzebnie sie o tym wypowiadala. Wg Ciebie powinna caly czas robic rodzinny syf w mediach zeby nie mozna bylo jej tego wypierdka przylepionego do córki zarzucic?

Gość gość
no ale kto dostaje te 500plus? ok rodziny z 2 czy 3 dzieci dostają i jest fajnie. Z 4 czy nawet z 8 jeśli wcześniej utrzymywali te rodziny na odpowiednim poziomie też fajnie. I mi to nie przeszkadza. A co mnie irytuje? A no to ze odprowadzam całkiem duży podatek, bo jesteśmy trochę ponad 2 progiem podatkowym. pracuje uczciwie, mam jedno dziecko-choć bym bardzo chciała 2 lub 3 ale ze względów medycznych nie mogę. I nie należy mi się zwrot z podatku ani 500plus ani rodzinne ani nic innego. A rodziny z jednym dzieckiem zarabiające na lewo-bo nie wierzę ze ktoś za 2400zl utrzymuje rodzinę. bo nawet jakby oboje mieli najniższą krajową to i tak wychodzi więcej. jak tylko facet pracuje i ma najniższą a babka ma tysiąc tego niby macierzyńskiego to wtedy ledwo się mieszcza, ale nie wierzę ze w takiej sytuacji ktoś świadomie decyduje się na DZIECKO! tak samo wkurza mnie jak ta kasę biorą patoogiczne rodziny-nie z uwagi na wieodzietnosc bo to dla mnie nie jest patologia, tylko Ci wiecznie bezrobotni, przepici gdzie jest przemoc w domu. wkurza mnie ze ta kasa która mi zabierają trafią do patologii i oszustów. U nich na ogół to i tak nie pójdzie na dzieci. Z tych pieniędzy WSZYSTKIE dzieci powinny mieć darmowe podręczniki, mundurki szkolne, wycieczki i wyżywienie w szkole oraz kolonie i obozy w wakacje i ferie. I rodzice nie powinni oglądać z tego nawet grosza. bo w normalnym domu pójdzie to na dzieci ale kto zweryfikuje który dom jest normalny?

Gość gość
Skoro pani Janda taki talentem jest to niech sobie sponsorów znajdzie ! skoro stocznie pozbawiono dotacji (przez idoli Jandy z PO obecnie KOD) i posłano tysiące ludzi na bruk (z rodzinami ucierpiały DZIESIATKI tysięcy ludzi) to Janda jest megabezczelną babą by domagać sie dotacji .Niech pojedzie do Łodzi i wytłumaczy konieczność dotowaniaj jej teatrzyku tysiącom kobiet wyrzuconych z pracy...

Gość gość
Każdemu koszula jest bliższa ciału. Janda swoje wychowała,teraz pracuje wiec patrzy za swoim. Matki z więcej jak jedno raczej nie miały na bilet do teatru, a kto wie ile teraz tam pojdzie bo ma kasę? Teatr mógłby sie sam wyżywić skoro spektakle posprzedawałem na maksa . Otworzyła dwa teatry wiec takiej bryndzy chyba nie ma. Ona jest jak ta francuska królowa która jak usłyszała ze poddani nie maja chleba to powiedziała aby jedli ciastka-)

Gość gość
Nie ma to jak hejty. Mozesz podac zrodlo cytatu w tej wlasnie formie? czytalam wiele jej wypowiadzi na temat funduszy na teatr i jest to kompletne odwracanie kota ogonem , nie jest to zreszta jej prywatny teatr w sensie biznes.Teatr Polonia został założony w 2005 roku przez Fundację Krystyny Jandy na rzecz Kultury. Spektakle odgrywane na deskach teatru poruszają różne tematy społeczne, takie jak starość czy homoseksualizm.Min Glinski nie dal dotacji glownie ze wzgledow politycznych - janda protestowala pzreciw nazywaniu czesci Polakow "gorszym sortem" Jasne, nie ma to jak swiety biedny Rydzyk, jemu sie wszelkie dotacje naleza.