Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hello world

Polecane posty

Gość gość

hello mutherfuckers[cześć]

Gość gość
jesteś początkującym programista ?

Gość gość
nie. jestem poczatkującym potencjometrem z programowania to tylko basic ale z tego co widze to trzeba sie będzie przesiąć na assemblera

Gość gość
nie wiesz może czy w assemblerze moge sobie zrobić coś tam i potem zaimplementować to pod postacia jakiejś instrukcji do basica np?

Gość gość
co jest? nie lubisz sie bawić gałą?:)

Gość gość
widocznie programiści są podzieleni na jakies subkultury jęzzyków programowania, że tak umilkłes po wzmiance o basicu pewnie to jakiś obciach tam u was. jak mi zacznue być potrzebna prędkość to sobie stworze włąsny język programowania a jakbym sie skumał z jakimś elektrykiem od układów scalonych to może nawet zrobimy z tego coś na kształt nintedo wii czy jak to sie tam zwie. bede mrugał do kompa;)

Gość gość
....bo już mnie dooopa boli od tego siedzenia

Gość gość
tak se pomyślałem, że może onegdaj światem rządzii jacyś jajogłowi programiści bo był całkowicie programowalny ale że ich rozbolały doopy od tego rządzenia to wymyslili sobie jakiegoś fantoma z kórym sie sprzegli neurologicznie wygladającego jak człowiek, służącego do programoania świata ruchem. taki język programoania wysokiego stopnia. a naet już nie język tylko doopa wyższego stopnia

Gość gość
ale że nastąpiła jakaś awaria tudzież błąd język okazał sie być niezrozumiały dla świata w stopniu wyższym niż dotychczas i teraz zamiast stukać w klawisze i narzekac na ból doooopy trza kopać szpadlem rowy i narzekać na ból krzyża

Gość gość
co o tym sądzisz?

Gość gość
ja w c# programuje a basic to syf

Gość gość
no i wiesz z powodu sprzęgnięcia i pomieszania języków wpadli w jakieś cykle tej maszyny którą sami programowali. ciekawe jak długo śmiga bez kalibracji

Gość gość
no nie wiem może i syf ale to chyba dosyć podobne języki. poza tym to mi potrzebne do arkusza klakulacyjnego a nie wiem czy c współpracuje z calckiem?

Gość gość
nie współpracuje ty świerze

Gość gość
chociaż faktycznie jest jeden problem w star basicu na open officai to już na tym poziomie do którego doszedłem (czyli na niskim poziomie). nie można definiować włsanych typów zmiennych

Gość gość
ano widzisz a ja porzebuje przynajmniej chwilowo żeby język współpracował z calc albo z base bo musze coś szybko policzyć. czyli, że w tym kontekście to nie jest to jednak taki syf.

Gość gość
a poza tym mi sie podoba