Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już więcej nie pójdę do psychiatry, bo mi wcale nie pomógł, to bez sensu

Polecane posty

Gość gość

te patafiany tylko dziadowskie leki wypisują i nic poza tym, wlasnie biore taki i dzis myslalam ze się przewróce na srodku ulicy, jakos nagle słabo mi się zrobilo (nie pierwszy raz zresztą) psycholodzy to dopiero patafiany i kur/wy, ci to z kasy koszą nas ostro, wciskają jakies farmazony z dóóópy wzięte, te ich śmieszne rady, zupełnie jak na Kafeterii czy w czasopismie dla matek polek i kur domowych :D

Gość gość
O proszę i to jest najsensowniejszy wpis tu na kafe od wielu lat nic dodać nic ująć tylko jeszcze napisz czym chcesz zastąpić psychiatrę a wystąpię o Nobla dla ciebie!!!

Gość gość
A czego się spodziewałaś ? Przypisze ci leki psychotropowe wymuszające długie spanie, i tyle. W myśl zasady: "odeśpi, to jej przejdzie".

Gość gość
Na szpitalnych oddziałach psychiatrycznych, osoby którym nie pomaga takie wymuszone długie spanie, są poddawane elektroterapii (elektrowstrząsom). A gdy i to nie pomoże, to cóż... przypadek beznadziejny.

Gość gość
pewnie ze chvja pomagają, trują dodatkowo prochami, a psycholog to juz w ogole nierób pierwszej wody, siedzi se taki pare godzin i ma te 5 osob na dzien moze słucha przewaznie tylko, nawet nic nie mowi, bez sensu, ze tez wielu sie daje na to nabrac. Czasem lepiej pogadac z kims w necie za darmo, niż iść do takiego i mu płacic jeszcze

Gość gość
Elektrowstrząsy sa chyba tylko za zgodą pacjenta, podobno bardzo skuteczne, obecnie nie wygląda to tak jak na filmach, skutek uboczny zaburzenia pamięći przez kilka tygodni-miesięcy. Ja sama też nie polecam chodzenia do psychiatrow i psychologów - wyjątek to ludzie naprawde chorzy którzy bez leków nie mogą funkcjonować. Pozostali powinni sami się uporac ze swoimi problemami, też chodziłam po lekarzach, brałam masę leków, wydałam setki zł i ciągle skutki uboczne, męczenie się z tym, przerwałam leczenie i sama powoli uporałam się z problemami, zaczęłam od zmiany miejsca zamieszkania, wynajęłam pokój, znalazłam pracę ciężką fizycznie ale dobrze płatną, zapisałam się na studia zaoczne, zmieniłam pracę i myślę że bedzie coraz lepiej :)

Gość gość
Bo psycholog jest jedynie od słuchania i robienia notatek. Natomiast psychiatra jest od leczenia (podawania leków neuroleptycznych - czyli psychotropowych, i ewentualnie elektrowstrząsów w razie gdy leki są nieskuteczne).

Mnie leki postawily do funkcjonalnosci wsrod ludzi az minelo 7 lat. i to tak w 15 % :O

Gość gość
ja tez to pierdole dzis bylem ostatni raz u psycholozki i juz chcialem nawet w trakcie wyjsc i powiedziec ze takie pierdu pierdu to mam dupie i ze juz tu nie przyjde:D ale opanowalem sie i kulturalnie to zakoncze po prostu juz tam nie pojde

Gdy polaczenia bolowe w mozgu obumarły i powstaly nowe na bazie MJ, mmm samo dobro z ziolem, bez niego powiesze sie na suchej galezi :(